Publicitate

În acest weekend are loc pe Circuitul de Motocros de la Zarnesti (Brasov), etapa EUROPEANA de Motocros unde la clasa EMX 65 este pe primul loc romanul Popovici Marius de la Sibiu Racing Team. Acesta este foarte aproape astfel sa devina Campion European, iar acum la Zarnesti este singura etapa unde evolueaza in fata suporterilor romani. Acesta va alerga in doua manse diferite atat sambata, cat si duminica 10-11 iunie 2017.

foto: frm.ro

Zoltan Ordog este pe locul 3 in clasamentul EMX 65 cu 82 de puncte. Ioan Chiujdea este pe locul 7 cu 41 de puncte. La Clasa EMX 85 Aida Cojanu este pe locul 7 în clasamentul general European înainte de etapa de la Zărnești, cu 70 de puncte.

 

Ne dorim astfel să avem parte de cât mai mulți spectatori care să susțină sportivii români care evoluează cu succes în Campionatul European. Vom avea manșe spectaculoase însă la toate clasele, în Campionatul Național existând lupte frumoase pentru podium la Clasa MX2 Junior între Grădinaru Alexandru și Stan Iasmina. Stan Iasmina concurează de altfel și în Campionatul European la Clasa MX Women cu rezultate din ce în ce mai bune. La Clasa 50cc Junior 3 concurenții care au cele mai mari șanse să se încoroneze Campioni Naționali sunt: Bartha Milan, Jigmond Liviu și Benczedi Zoltan, aceștia fiind despărțiți de doar 14 puncte. La Veterani se anunță o luptă frumoasă la vârf între Fazakas Zoltan si Gagyi Peter și la fel la Clasa Amatori MX1 unde primii trei sportivi sunt despărțiți de doar 10 puncte: Ardelean Cristian, Hendel Alexandru și Gergely Attila.

 

Programul competitiei 

 

Directia catre locatie

 

Comentarii

comentarii

Publicitate

Sorry, the comment form is closed at this time.

Motorsportnews.ro