CITROËN – UN JUCATOR IMPORTANT IN PREZENTUL SI VIITORULUI INDUSTRIEI AUTO

Vitalitatea CITROËN se bazeaza pe trei valori cheie: curaj, creativitate si standarde de calitate. Aceste calitati se regasesc atat in produsele Marcii cat si in solutiile practice aduse in lumea automobilistica:

– CITROËN ofera o solutie electrica fiabila prin C-ZERO, caracterizat prin consum de carburant zero, emisii de CO2 zero, precum si zero poluare fonica. Conceput pentru a creste nivelul de mobilitate in orase si in jurul acestora, noua masina de oras electrica reprezinta o concentratie de tehnologie si creativitate ce raspunde astazi problemelor de maine.

Incepand cu CITROËN Survolt, un concept 100% electric ce a devenit realitate si ofera acum nivelul de performanta al unei masini ce circuit, Marca exploreaza potentialul motoarelor electrice si posibilitatile de a combina vitalitatea cu respectul pentru mediul inconjurator.

– CITROËN exploreaza si anticipeaza viitorul pietei auto printr-o abordare individuala bazata pe esential, punand capat filozofiei „intotdeauna mai mult” si alegand o cale mai relaxata. CITROËN imparte aceasta viziune cu Lacoste si o ilustreaza prin concept car-ul CITROËN LACOSTE. Datorita experientei celor doua branduri, noul model este combinatia perfecta intre universul cu motor, moda si sport. Pur, simplu si relaxat, dar sofisticat si rafinat, CITROËN LACOSTE dovedeste inca o data angajamentul companiei de a crea masini accesibile, pline de atuuri, ce nu fac niciun compromis cand vine vorba de pasiune, lucru evidentiat in particular prin stilul lor premium.

– CITROËN vine in intampinarea nevoilor soferilor prin vehicule prestigioase si responsabile fata de mediu. Ca si noul CITROËN C3 si C5 inaintea sa, noul C4 demonstreaza experienta si creativitatea companiei in design, inovatie si tehnologie. Elegant, rational, sigur si modern, noul C4 emana o energie cu adevarat pozitiva. La lansare va fi disponibil cu tehnologia micro-hybrid e-HDi, un sistem eficient ce foloseste sistemul Stop & Start de ultima generatie si un sistem de recuperare a energiei in timpul franarii. Aceasta tehnologie va fi disponibila curand in toata gama, incepand cu CITROËN C5 si C4 Picasso.

– CITROËN atrage si soferii aflati in cautarea unui design curajos. Gama nonconformista DS ofera placere, rafinament si libertatea de a avea o abordare unica asupra automobilului, ramanand in acelasi timp prietenos cu mediul. Aceasta filozofie este exprimata in special cu CITROËN DS4, un coupe cu multe calitati ce raspunde la o gama larga de asteptari prin design curajos si vitalitate. CITROËN imbogateste gama DS si cu modelul Racing al lui DS3, ce s-a dovedit un succes enorm in vanzari, urmat probabil de succesul si in competitii cu CITROËN DS3 WRC, programat sa-si inceapa cariera in Campionatul Mondial de Raliuri din 2011.

Toate solutiile de mobilitate ce urmeaza sa-si faca debutul la standul CITROËN de la Salonul Auto de la Paris exprima creativitatea brandului si se potrivesc perfect abordarii sale ecologiste. Pentru a ajuta clientii sa aleaga solutiile potrivite, CITROËN identifica cele mai ecologice tehnologii cu semnatura Airdream. Aceste sisteme includ:

– tehnologie e-HDi  micro-hibrid, ce va fi disponibila curand pe toate modelele,

– motor complet electric pe CITROËN C-ZERO si Berlingo First

– tehnologie hibrid, HYbrid4, ce va fi lansata in 2011 cu CITROËN DS5.

Laura Antonov – Citroen Romania