Patrick Moto, importatorul oficial în România al motocicletelor Gas Gas, lansează promoţia “Uleiurile Boxer sunt făcute competiţii”!

Toţi piloţii care aleargă pe motociclete Gas Gas în competiţii vor primi gratuit un bidon de ulei şi un spray de lanţ marca Boxer, iar cei care se claseză pe podium, vor primi gratuit un pneu faţă, la cumpărarea unui pneu spate. La sfârşitul sezonului, pilotul care a acumulat cele mai multe puncte in competiţii, va beneficia de o reducere de 20% la cumpărarea unei motociclete noi marca Gas Gas. Pilotul de pe locul doi va fi răsplătit cu un echipament personalizat gratuit, iar cel de pe locul trei va primi un bon de 1.000 de lei, valabil în magazinul Patrick Moto, pentru orice produse în afara cauciucurilor.

Ce trebuie să faci? Contactează-ne pe adresa [email protected] sau [email protected] şi îţi vom trimite gratuit un set de stickere Boxer, pe care trebuie să le lipeşti pe motocicletă. Trimite-ne apoi o poză cu tine şi motocicleta la curse, împreună cu o dovadă a participării tale la concurs (o fotografie a chitanţei taxei de înscriere) şi ai intrat în joc. Succes!

Marc Sandu