Peste 35.000 de vizitatori la a treia editie Bucharest Wheels Arena 2014

Pentru al treilea an consecutiv, intre 13 si 15 iunie 2014, in Centrul Expozitional Romexpo s-a desfasurat cel mai mare festival auto-moto si sporturi extreme din Romania – Bucharest Wheels Arena – BWA.

 BWA2014

’De la an la an incercam sa aducem publicului un spectacol inedit si sa promovam sporturile extreme din Romania, sportivi talentati, campioni nationali, industria auto–moto dar si comunitatea de tuning. Numarul mare de vizitatori si cresterea acestuia de la editie la editie ne confirma ca in acest concept unic de eveniment merita investit. Multumim partenerilor si tuturor celor care au ajutat la realizarea si promovarea BWA 2014’’ a declarat Corneliu Ladin, producatorul evenimentului.

 

Invitati speciali, vedete si sportivi, dar si cele mai bune cluburi auto-moto din Romania au intretinut publicul, pe perioada celor trei zile de festival, cu demonstratii pe una sau mai multe roti. Stunter 13, campion mondial la ‘Stunt Bike’, a adus publicul in extaz cu cascadoriile sale pe doua roti.

 

Manu Mihalache si Vali Porcisteanu, intr-o formula care se perfectioneaza de la an la an si de la prima editie BWA, au demonstrat publicului ce poate face cu masinile cu care participa in Campionatul National de Raliuri dar si ce se poate improviza pe moment in colaborare cu Stunter 13 sau campionii de la drift.

 

Competitiile de off road 4×4 si enduro, organizate special pentru aceasta editia BWA 2014, au tinut publicul in suspans timp de 2 zile cand s-au desfasurat calificarile si finalele. Vremea capricioasa si ploaia nu au facut decat sa condimenteze picant intrecerea dintre cei care au mers in finale.

 

Marius KNS, Razvan Tica (Doi), Valentin Olteanu, Iustin Miu, Razvan Stan, Sorin Ene, Jumy si Alex Gorgan (Kellu) au incins pana la epuizare cauciucurile si au demonstrat ca se poate face drift chiar si in conditii de ploaie. De aceeasi indemanare au dat dovada si pilotii de karting de la JMS Performance, indiferent de varsta lor, de 7 sau 14 ani.

 

Si pentru ca Bucharest Wheels Arena sustine si promoveaza tot ce tine si se sustine pe roti, de la cea de a treia editie nu au lipsit nici demonstratiile de BMX si SKATE, organizate sub forma unor concursuri sustinute de unul dintre partenerii evenimentului – Monster Energy.

 

Dintre cele peste 250 de masini expuse si inscrise la BWA 2014, castigatorii concursurilor de Car Audio si Tuning au fost alesi si premiati de un juriu format doar din arbitri internationali.

 

In mai 2015, organizatorii Arena Events si Romexpo, vor reveni cu cea de a IV-a editie a BUCHAREST WHEELS ARENA.