Recomandările organizatorilor pentru Raliul Câmpulungului

La Câmpulung, se fac ultimele pregătiri pentru desfăşurarea Raliului Câmpulungului, prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Sprint  Dunlop 2010. Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile din ultima perioadă, drumurile forestiere pe care se desfăşoară “Raliul Câmpulungului 2010”, mai ales Probele Speciale de la Bughiţa şi Strâmtu, sunt în plin proces de refacere, mulţumită partenerului acestui eveniment, firma Summer Trading şi a directorului societăţii, Remus Lăcătuşu.

În atenţia spectatorilor!

Important de ştiut pentru spectatori este faptul că circulaţia pentru Proba Specială de la Strâmtu se închide la ora 11.00. Având în vedere că între orele 9.30 şi 11.00 pe această probă se desfăşoară recunoaşterea traseului de către concurenţi, organizatorii recomandă ca accesul spectatorilor să se facă cât mai devreme posibil!

O altă recomandare pentru această probă este ca parcarea automobilelor spectatorilor să nu fie făcută pe strada Valea Foii, datorită carosabilul relativ îngust, pentru a evita producerea de ambuteiaje!

Accesul spectatorilor la Proba Specială de la Bughiţa se închide începând cu ora 12.15, rugămintea organizatorilor fiind ca toţi cei care asistă la acest spectacol sportiv să se aşeze astfel încât să nu le fie pusă în pericol integritatea fizică, respectând cu stricteţe indicaţiile oamenilor de ordine!

Important! În zona centrală a municipiului Câmpulung este restricţionată circulaţia pentru toate categoriile de vehicule între orele 07.00 şi 19.00!

Raliul de duminică, 4 iulie a.c., este organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv în preambulul Zilelor Municipiului Câmpulung Muscel.

Startul oficial al Raliului Câmpulungului se va da la ora 12.01, din Piaţa Primăriei Câmpulung, iar sosirea va fi la ora 16.49. La ora 18, piloţii îşi vor demonstra abilităţile tehnice pe un traseu extrem de spectaculos în centrul municipiului Câmpulung Muscel, la Rally Show. Alte informaţii şi documente pot fi descărcate şi de pe www.muscelrally.com.

Organizatorii Raliului Câmpulungului – Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, beneficiază de susţinerea partenerilor: Primăria Municipiului Câmpulung Muscel, Primăria Lereşti, Direcţia Judeţeană pentru Sport Argeş, SILDVB Berevoeşti, Calorex, Summer Trading, Magic Safe Security S.R.L. Piteşti şi Longocampo Club. Partener tehnic: Toyota România.

Mircea Sărărescu,

ofiţer de presă Raliul Câmpulungului 2010