Rezultate VTM Amatori Mosteni – 15 mai 2010

In data de 15 mai 2010 ACS Auto Karting, club al carui presedinte este dl. Ilie Badita a fost organizata o etapa de Viteza pe Traseu Montan in localitatea Mosteni. Traseul acoperit de o ploaie marunta dar insistenta si drumul prost din prima parte a probei a facut ca numarul concurentilor sa fie destul de redus.

O masina spectaculoasa dar care nu a reusit sa se ridice la inaltimea numelui a fost un Nissan Skyline R33 pilotat de Badea Razvan, care a reusit o clasare pe locul 3 in clasamentul general finalul competitiei.

In cele din urma au fost intocmite 2 clase, pana in 1600 cmc si peste 1600 cmc. Categoria pana in 1600 cmc a fost castigata de Gulie Bogdan, urmat de Necula Radu pe un Suzuki Swift, iar pe locul 3 s-a clasat Marinas Marius pe Oltcit Club.

La grupa mare pe primul loc s-a situat Dan Alexe pe un Opel Kadett GSI, urmat de Badea Razvan pe un Nissan Skyline, iar pe ultima treapta a podiumului s-a clasat Caimac Cosmin pe un Opel Kadett Gsi care declara: “Una peste alta acest eveniment a fost pentru mine o oportunitate de a concura pe traseu inchis cu o masina cu care am ganduri mai marete decat Mosteniul. Clar data viitoare nu voi mai concura la aceasta cursa, si nu din cauza organizarii ci doar din cauza primei portiuni din traseu adica cea de beton care s-a dovedit a fi foarte daunatoare pentru masina.”