Se apropie ultimul act al Moto X Country Festival

După cele două etape ale Moto X Country Festival desfăşurate la Ciolpani (29-30 mai), respectiv Limanu-Vama Veche (13-15 august), urmează actul final al acestui nou concept de eveniment moto care îmbină sportul cu distracţia, spre satisfacţia dependenţilor de adrenalină declanşată de două roţi motorizate! Între 24 şi 26 septembrie, pe Valea Cerbului din Buşteni, veţi fi răsfăţaţi cu o mare petrecere, ca de sfârşit de sezon, o petrecere care vă va ţine în priză zi şi noapte!

Aceasta deoarece ziua veţi asista sau, de ce nu, participa la ultima etapă a Campionatului Naţional de Enduro-cross, dar şi la etapa finală a Cupei X Country, care are ca mare premiu un contract de pilot Gas Gas România pentru sezonul 2011. Dacă Mani Gyenes are deja practic asigurat cel de-al patrulea titlu de campion naţional de endurocross, rămâne de văzut dacă sibianul Bogdan Buţiu va câştiga şi această ultimă etapă de Cupă X Country 2010, pentru a deveni, la doar 15 ani, pilot susţinut de Patrick Moto, importator oficial al motocicletelor Gas Gas în România. Doar un concurs mai stă între Bogdan şi campionatele de enduro ale României şi Europei de Est!

Cei care nu se încumetă la a lua startul într-un concurs de motociclete off-road, pot testa motocicletele Gas Gas sau participa la turele off-road oferite de organizator, clubul Adventure Ride Bucureşti. Seara, acţiunea se va muta pe scena Moto X Country Festival, pe care vor urca trupele Viţa de Vie, Luna Amară, Nişte Băieţi, Celest, DJ Hefe, Methal Throne, Respect, Atelier, Shoty, Oaia Neagră, Sophisticated Lemons, plus încă opt trupe care se întrec în cadrul concursului Rock Marathon.

Dacă vă întrebaţi cum veţi rezista la atâta acţiune, organizatorii vor pregăti cantităţi copioase de mâncare la ceaun, iar pentru cei care nu “operează” vehicule, multă bere şi râuri de vin fiert. Cei care au mai participat la Moto X Country Festival cunosc deja condiţiile foarte bune pe care le asigură organizatorii, camping, dusuri, WC-uri, plus un cort de 600 metri pătraţi, pus deoparte pentru vreme urâtă.

Nu mai sta pe gânduri, vino să participi la cel mai mare spectacol moto al toamnei! Pe Valea Cerbului te mai aşteaptă multe alte suprize, suntem departe de a fi dezvăluit toate detaliile ultimului act al Moto X Country 2010!

Pret intrare : 10 lei valabil pe toata durata festivalului.
Pers.contact : Luminita Scarlat 0758.22.55.99 , [email protected]

Marc Sandu

PR Patrick Moto