STATE A TESTAT UN CITROËN C6

Intors din „Vacanta la Nisa”, Gheorghe Visu, interpretul personajului State s-a indragostit de modelul Citroën C6 pe care l-a testat pe strazile din Romania.

In timpul filmarilor pentru lung-metrajul „State si Flacara – Vacanta la Nisa”, difuzat duminica la PRO TV ca o introducere a serialului „Mostenirea”, Gheorghe Visu a facut o pasiune pentru masinile Citroën. Intors in Romania, State a vrut sa testeze un Citroën C6. „Primul Citroën cu care am mers a fost prin anii `70 – `80 si, atunci, am fost impresionat de suspensia pneumatica. Am constat acum ca C6 este o masina extrem de confortabila cu care poti sa mergi pe orice fel de drumuri fara sa simti denivelarile”, a spus Gheorghe Visu, dupa primul contact cu limuzina Citroën.

Pur si simplu m-am simtit in interior ca un ministru. Este o masina care isi ascunde marimea printr-o linie eleganta. In ciuda marimii este insa foarte simplu de condus: cu doua degete de la mana stanga pe volan si degetul mare de la piciorul stang pe accelaratie”, a mai spus glumind Gheorghe Visu, dupa sesiunea de teste cu modelul Citroën C6.

Motorul puternic, dotariile masini, dar si portbagajul surprinzator de mare, au fost lucrurile care l-au impresionat pe Gheorghe Visu. „Acum mai am o singura dilema. Nu stiu daca sa urc la volan si sa conduc masina sau sa stau in spate, pe locul boss-ului. Mi-a placut foarte mult ca de pe bancheta din spate poti sa reglezi tu scaunele din fata pentru a avea un confort si mai mare. A fost o experienta foarte interesanta”, a mai spus Gheorghe Visu, cucerit definitiv de calitatile modelului Citroën C6 .