Siguranta face noua lege a strazii!

Azi, anormalul a devenit obisnuinta; neregula – un lucru perfect normal. In trafic, pare normal sa ne enervam cand ne e atins orgoliul sau sa ne laudam cand atingem suta prin centru. Noaptea, bulevardele sunt piste de curse, iar ziua, pietele orasului sunt arene pline de “lei”. Si de “zmei”. Noi credem ca nu e cool. Si nu e ok. Noi credem ca e mai cool sa zambesti, sa fii politicos in trafic si sa ajungi teafar la destinatie. Fii alaturi de noi. Publica pe wall-ul tau acest manifest si hai sa nimicim Legile Strazii, incepand de azi!

 

La sfarsitul anului trecut, am participat la un workshop Michelin, a carui tema a fost siguranta rutiera.  Trecand pe langa faptul ca, la nivel declarativ, mai toata lumea spune ca numarul persoanelor decedate si accidentate in accidentele de pe drumurile Romaniei a devenit mai mult decat alarmant, aflandu-ne pe primul loc in Europa, oamenii de la Michelin, spre deosebire de altii, continua sa incerce sa schimbe ceva. 

vizual

De data asta au inceput o noua campanie, care poate avea un impact si mai mare. Pentru ca acest lucru sa se intample, ei trebuie sa fie ajutati de noi toti, mai ales ca nu te costa nimic sa dai un like, share sau sa scrii ceva (oricat de putin) pe wall-ul tau, forumuri sau in alte parti. 

 

Siguranta face noua lege a strazii! este sloganul campaniei iar detalii puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a celor de la Michelin.

 

Pentru ca noi, cei de la Motorsportnews.ro, am invatat ca talentul de pilot trebuie sa ti-l exersezi intr-o competitie organizata si pe un traseu securizat, va invitam sa lasati strada deoparte si sa va informati despre toate competitiile organizate sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Si nu sunt putine! Si da, sunt si unele unde bugetul nu reprezinta o problema asa mare!

 

 

One thought on “Siguranta face noua lege a strazii!”

  1. M-as gindi ca un impact mare asupra numarului de accidente din Ro e dat de drumurile pe care sintem nevoiti sa circulam.Daca ar fi mai multi kilometri de strazi si autostrazi sigur ar scadea numarul de accidente , nervozitatea si agresivitatea soferilor. Iar numarul de decese ar scadea daca s-ar imbunatatii conditiile din spitatale, nu daca acestea se inchid.

Comments are closed.