Audi A5 DTM a ajuns la Moscova

Eduardo Mortara, castigator al etapelor de la Spielberg (Austria) si Zandvoort (Olanda) in 2012, s-a aflat alaturi de colegul sau Mattias Ekström in Piata Rosie din Moscova pentru a prezenta fanilor si presei modelul A5 DTM.

Mortara & Ekstrom Moscow

Dr. Wolfgang Ullrich, seful Audi Motorsport a subliniat importanta evenimentului: “Decizia de a adauga calendarului DTM o cursa in Moscova a fost un pas important. Evenimentul reprezinta o importanta oportunitate de prezentare a noastra in fata unui public cu o deosebita afinitate pentru motorsport.  

 

Mattias Ekström, care a ajuns pentru prima oara in Rusia, declara: “Entuziasmul intalnit aici este fantastic. Chiar din prima zi petrecuta in Moscova m-am convins ca decizia pentru desfasurarea unei curse aici a fost una buna. Abia astept sa revin in luna august pentru cursa.

A5 DTM Moscow

Nu cunosc circuitul din Moscova dar configuratia pare interesanta si promite multa actiune. Sunt foarte entuzismat de prima vizita in Moscova si cred ca spectatorii vor fi incantati de eveniment.” concluziona Eduardo Mortara.

 

Etapa de la Moscova va avea loc pe data de 4 august 2013.