SsangYong va prezenta noul MUSSO PICKUP ȘI E-SIV ELECTRIC CONCEPT la cea de-a 88-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Geneva.

 

Construit pe aceeași arhitectură ca și nava-amiral SUV-ul Rexton, Musso împarte cu acesta construcția de caroserie pe șasiu pentru a furniza un vehicul utilitar potent care să ofere performanțe excelente pe teren accidentat și siguranță deplină mulțumită sistemului de tracțiune integrală și a șasiului ultra-rezistent.

 

 

Noul concept e-SIV este un model strategic pentru SsangYong care expune abordarea mărcii pentru viitorul vehiculelor electrice, conectivitatea și condusul autonom.

 

 

e-SIV – care înseamnă Electronic Smart Interface Vehicle – este un vehicul electric (EV) din segmentul C și a fost dezvoltat pentru a demonstra capacitatea mărcii SsangYong de a se adapta creerii și mobilității și conectivității alături de conducerea autonomă. Compania recunoaște că acestea vor schimba în viitor paradigma mobilității cu rezultat pozitiv în interesul clienților, angajamentului și experienței, iar e-SIV va fi pilonul central pentru a prefigura viitoarele generații de SUV-uri SsangYong și de vehicule electrice.