Star Taxi: Taxiul tău e deja pe drum!

Star Taxi este cea mai avansată aplicație mobilă prin care poți comanda un taxi în numai câteva secunde. 

 

 Încearcă gratuit aplicația Star Taxi și:

  • Comanzi taxi mult mai ușor și rapid, fără să suni.
  • Vezi șoferul pe hartă venind spre tine.
  • Chat cu șoferul dacă e necesar.
  • Ai internet wi-fi gratuit în mașină.
  • Poți lăsa comentarii despre cursă la finalul ei.
 

Star Taxi este aplicația care oferă noi standarde pentru călătoria cu taxiul în București. Confortul, siguranța și tehnologia sunt principalele criterii care definesc aplicabilitatea Star Taxi în viața de zi cu zi. Dezvoltată de către o echipă de români care au înțeles perfect cerințele reale și au creat un produs dedicat pieței autohtone. Star Taxi este aplicația care oferă Internet gratuit în mașini, șoferi capabili și clienți serioși, direct de pe telefonul mobil.

 

Disponibilă gratuit, Star Taxi permite unui utilizator să își comande un taxi cu licență, să vadă poziția lui pe hartă în timp real, să aleagă dacă vrea sau nu să meargă cu un un anumit șofer pe baza comentariilor și a ratingului acestuia acordate de clienții anteriori. În plus, clientul beneficiază de acces gratuit la Internet Wi-Fi pe tot parcursul călătoriei cu taxiul.

 

Călătoria cu taxiul în București poate deveni o plăcere. Efectuarea comenzilor se realizează prin intermediul unei aplicații românești disponibilă, atât pe smartphone-urile Android cât și iOS și care se adresează, în prima fază, unei număr de 200 de taximetriști, la care se vor adăuga lunar peste 400 de noi șoferi de taxi“, a declarat Florin Stoian, directorul firmei ce a lansat Star Taxi.

Pentru șoferii de taxi, Star Taxi înseamnă mai mulți clienți, în condiții extrem de simple și flexibile. Aplicația este preinstalata pe un smartphone pe care șoferul îl are la dispoziție gratuit în prima luna. Star Taxi completează activitatea companiilor de taximetrie existente pe piață, fiind o soluție suplimentară de găsire de noi clienți, disponibilă oricărui taximetrist care funcționează conform legislației.

 

E mai simplu cu Star Taxi. În loc să aștepți să primești comenzi prin stația radio, te deplasezi mai mult și îți crești și numărul de clienți. În plus, este normal ca orice client să își dorească să comande și să călătorească în cele mai bune condiții și contează foarte mult să îi poți oferi ceva în plus, cum ar fi internetul gratuit din mașină sau faptul că poate comanda direct din aplicație, fără să sune la dispecerat și să aștepte minute în șir pentru un răspuns. De asemenea, el știe clar ce șofer îi vine la comanda, ce comentarii a avut de la alți clienți și poate comunica ușor direct cu șoferul respectiv prin chat-ul din aplicație.“, a declarat Dragoș Cioboi, șofer de taxi din București.

 

Star Taxi redefinește transportul cu taxiul în București și impune un cu totul alt standard de siguranță și confort, necesar și normal într-o capitală europeană.