Toyota Romania lanseaza cea de-a patra editie nationala a DREAM CAR ART CONTEST

Toyota Romania lanseaza a patra editie nationala a concursului dedicat copiilor: Dream Car Art Contest – Deseneaza masina visurilor tale – concurs incununat de foarte multe succese ale micutilor artisti din Romania, in etapele internationale.

 

Concursul se va desfasura in perioada 15 noiembrie 2013 – 15 martie 2014  si se adreseaza tuturor copiilor cu varsta de pana la 15 ani.  Principalul scop al concursului este de a stimula imaginatia si creativitatea copiilor, pentru ca acestia sa isi exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenand masina visurilor, micii artisti au oportunitatea de a-si dezvolta interesul pentru masini si de a intelege mai bine bucuria si importanţa unui vis.

 

Toyota Romania se mandreste cu rezultatele extraordinare obtinute pana acum in etapa internationala a concursului – din peste 70 de tari participante – Romania a castigat:

2011 – Adrian Emanuel Pristavu – mentiune speciala;

2012 – Stefania Mihaela Calinescu – Medalia de AUR;

2013 – Sorina Teodora Calinescu – Medalia de AUR; Iasmina Maria Raceanu – Medalia de ARGINT, Stefania Sandu – Medalia de ARGINT si Ciprian Gherghinoiu – Medalia de BRONZ.

 Toyota Dream Car Art Contest

Jurizarea la nivel national va avea loc in luna martie, juriul fiind compus din: George Kyriazis – Director General Toyota Romania, Bogdan Vintila – Senior Art Director Saatchi & Saatchi, Lucian Dinu – Group Creative Director Kubis Interactive, Adrian Dragan – Editor in Chief auto motor si sport,  Costin Giurgea – Publisher BBC Top Gear Romania, Tudor Bratu – TV host si George Popa – pictor.

 

Jurizarea la nivel international va avea loc in luna aprilie 2014, iar rezultatele vor fi facute publice in luna septembrie 2014. Castigatorii etapei internationale vor castiga o excursie in Japonia in luna august 2014, toate cheltuielile fiind acoperite de catre Toyota Motor Corporation. Lucrarile vor fi jurizate de catre  un juriu international din care va face parte si presedintele TMC, Akio Toyoda.

 

Website Toyota Dream Car