Avancronica Brno WTCC

Etapele a 13-a si a 14-a din FIA WTCC vor avea loc duminica 1 august pe circuitul de la Brno din Cehia. Un circuit traditional pentru WTCC prezent in calendar inca din anul 2006, unde pana acum cele mai multe victorii le-au revenit celor de la BMW cu sase victorii in cele opt curse desfasurate pe acest circuit, Robert Huff pe Chevrolet in 2006 si Gabriele Tarquini pe Seat in 2008 reusind sa se impuna in celelalte 2 curse.

Anul trecut dominatia echipei  BMW italo-spaniola cand Alexandro Zanardi si-a trecut in palmares primul loc al podiumului in prima cursa, iar cea de-a doua fiind castigata de Sergio Hernandez tot la volanul unui BMW. Clar un circuit agreat de cei de la BMW, dar Chevrolet nu va lasa atat de usor podiumul mai ales ca Yvan Muller pilotul nr.1 de la Chevrolet se afla in fruntea clasamentului cu 199 de puncte. De cealalta parte Seat conteaza pe campionul en-titre Gabriele Tarquini care nu isi permite sa mai piarda curse daca vrea ca diferenta dintre el si Muller sa se micsoreze in prezent el ocupand locul doi in clasamentul general cu 176 de puncte.

22 de piloti  cu aparitia din nou la aceasta etapa lui Colin Turkington si Fabio Fabiani pe doua BMW 320si se vor alinia in acest weekend in cele doua curse, care vor avea loc duminca 1 august si vor putea fi urmarite ca si pana acum la Eurosport incepand cu ora 13.05 si 14.20. 

foto: fiawtcc.com