Matt Neal testeaza Honda Civic la Rockingham

Echipa Dynamics a inceput testele la Rockingham, inainte de inceperea noului sezon din BTCC, avandu-l ca pilot pe Matt Neal alaturi de o versiune imbunatatita a Honda Civic.

Echipa inca nu a confirmat lista oficiala a pilotilor pentru noul sezon din Dunlop MSA British Touring Car Championship, cu toate ca majoritatea carierei lui Neal dateaza din 1991 alaturi de echipa Pershore, condusa de tatal sau .

Alaturi de Dynamics, Neal a castigat 2 titluri, atat in 2005 cat si in 2006, oferind Civic-ului locul intai la cursa de debut din 2007 la Brands Hatch, si care avea sa castige inca noua curse.

In ultimii ani, pilotul in varsta de 43 de ani a pilotat pentru echipa de fabrica Vauxhall, dar aceasta retragandu-se din competitie,  Neal a fost sfatuit de apropiati sa revina la Dynamics pentru sezonul urmator.

Matt Neal, a declarat: “masina este foarte diferita fata de sfarsitul sezonului 2009. Suspensia este noua,  la fel si aerodinamica  facuta in colaborare cu Mira. Pe langa toate acestea, am rulat masina cu imbunatatiri ale motorului, facute de Neil Brown, imbunatatiri care pana acum sunt foarte pozitive”

Rockingham va gazdui runda a doua din noul sezon British Touring Car Championship pe 25 aprilie