Citroen DS3-R3 debuteaza in acest weekend in Ulster Rally

Raliul Ulster se va desfasura in perioada 20-21 august in zona de Nord-Est a Irlandei , la Antrim. In cadrul acestuia, ultima creatie a celor de la Citroen Racing, Citroen Ds3 R3 isi va face debutul intr-o competitie oficiala . Acesta va fi pilotat de Bryan Bouffier alaturi de copilotul sau Xavier Panseri, acestia fiind determinati sa demonstreze performantele noului model Citroen .

In spatele acestui debut, regasim echipa de la Citroen Racing, care este mai mult decat nerabdatoare sa-si vada masina in actiune. Acest raliu reprezinta prima aparitie pentru DS3 R3 intr-o competitie dupa perioada de teste si inainte de inceperea livrarilor de modele catre clienti privati. Asfaltul irlandez este recunoscut pentru lipsa de aderenta si denivelari, anul acesta Raliul Ulster insumand 205 km de probe speciale .

Ai fost ales pentru a pilota Ds3 R3 la debutul sau in competitii. Cum crezi ca se va desfasura acest raliu?

B.Bouffier : Am fost primul pilot care a testat Citroen DS3 R3 si acum este o mare onoare pentru mine sa pilotez aceasta masina la debutul in raliuri. O sa pornesc in acest raliu cu o motivatie uriasa, obiectivul meu fiind sa arat intregi lumi cat de fantastica este aceasta masina.

Ai ajutat la dezvoltarea DS3 R3 . Ce parere ai despre masina ?

B.Bouffier: Inca de cand am condus-o prima oara, feeling-ul a fost unul foarte bun. Citroen DS3 R3 este o masina care se piloteaza usor si este o adevarata placere sa te afli in spatele volanului. Sunt cateva inovatii tehnice si aici ma refer la munca laborioasa depusa pentru dezvoltarea suspensiilor dar si la cuplul pe care motorul il ofera si bineinteles la cutia secventiala automata. Toate acestea fac din Ds3 R3 o masina formidabila. a declarat B.Bouffier inainte de plecarea in Irlanda.

Saptamana aceasta Bryan Bouffier a testat noul Citroen Ds3 R3 in zona Cooley Mountain inainte de debutul programat pentru Raliul Ulster.

httpv://www.youtube.com/watch?v=LITWjXF93cs

credit foto: Citroen DS3 Test Cooley Mountain – Bryan Bouffier ; Photo: Roy Dempster (www.roydempster.com)