Frederic Bertrand este noul responsabil competitii clienti al Citroen Racing si Peugeot Sport


Incepand cu 12 iulie 2010, Frederic Bertrand , in varsta de 35 ani, l-a inlocuit pe Simon Jean Joseph la conducerea departamentului de competitii pentru clienti al Peugeot si Citroen. Deasemeni, Frederic este responsabil si pentru Peugeot Racing Shop si Citroen Racing Boutique .

Scopul acestuia este sa dezvolte strategiile programelor pentru clienti atat pentru Peugeot cat si pentru Citroen , din punct de vedere al promovarii produselor cat si al comercializarii acestora .

La Peugeot Sport , Frederic Bertrand va colabora cu :

– Laurent Guyot (Racing Shop Manager)
– Pascal Giral (Rencontres Peugeot Sport Manager)
– Jean-Marc Vinatier (Volant 207 series Manager)

iar la Citroen Racing va colabora cu :

– Vianney Guingand (Boutique Manager)
– Jean-François Liénéré (Customer Competition Programmes Manager)

Frederic Bertrand CV

2006-2010
Marketing and Special Events Manager (Renault Sport)

2000-2006
Purchasing Manager (Renault/Dacia/Samsung/Nissan)

1998-2000
Suppliers Manager (Sommer Allibert Group – Automotive Tier 1, Germany)

Simon Jean-Joseph, campion european in 2004 si 2007 , s-a alaturat echipei Peter Solberg WRT , unde printre altele face parte si din  ” echipa de recunoastere” , o noua reglementare aprobata de FIA inceputa la Raliul Bulgariei . Celelalte echipe de recunoastere sunt conduse de Timo Kankkunen (fratele lui Juha) pentru Mikko Hirvonen, Jarkko Miettinen pentru Jari Matti Latvala, Tery Kaby pentru Matthew Wilson, Mats Karlsson pentru PG Andersson, Tapio Laukkanen pentru Kimi Raikkonen, Ales Bengue pentru Sebastein Ogier, Dominique Heintz pentru Sebastien Loeb, iar Sergio Vallejo pentru Dani Sordo.

Comentarii

comentarii