Harababura in WRC dupa despartirea de North One Sport

Dupa cum probabil stiti, North One Sport ( NOS) este promoterul Campionatului Mondial de Raliuri. Convers Sports Initiatives (CSI), actionarul majoritar al celor de la NOS se afla sub supraveghere judiciara dupa ce patronul rus Vladimir Antonov a fost arestat, ulterior eliberat pe cautiune, pentru falimentarea unei banci din Lituania. Desi cei de la NOS nu au fost afectati de aceasta arestare, in sensul ca nu se afla sub supravegherea organelor judiciare, cei de la FIA le-au cerut asigurari ca vor putea continua promovarea Campionatului Mondial de Raliuri.

 

 

Intrucat acestea au intarziat si chiar daca au fost cautati si alti investitori pentru North One Sport, FIA a decis vineri sa puna capat contractului de promovare al WRC cu NOS. Acest lucru a fost facut public aseara prin intermediul unui comunicat de presa postat pe pagina oficiala de internet a celor de la FIA.

 

Cei de la Eurosport sunt in pole position pentru preluarea, fie si interimara, a sarcinilor legate de promovarea campionatului si nu numai. Va vom tine la curent cu toate noutatile, pe masura ce acestea sunt oficializate, intrucat numarul zvonurilor este extrem de mare. Au mai ramas doar 9 zile pana la inceperea Raliului Monte Carlo, iar recunoasterile incep de sambata.