Kimi Raikkonen la Prodrive?

Se pare ca viitorul lui Kimi in WRC nu este inca stabilit, finlandezul aflandu-se in discutii cu cei de la Prodrive pentru un loc in cadrul echipei unde ar trebui sa piloteze noul Mini Countryman WRC.

Olivier Quesnel, directorul celor de la Citroen Racing si-a exprimat clar pozitia fata de finlandez: “Ne place de Kimi si ne-am dori sa-l avem alaturi de noi si in sezonul 2011, lucru pe care l-am facut public inca dinainte de Raliul Germaniei. Dar, pentru a putea continua in WRC, Raikkonen trebuie sa-si caute noi sponsori dupa decizia celor de la Red Bull de a incheia colaborarea cu acesta pentru 2011.”

Conform site-ului oficial wrc.com Kimi Raikkonen poarta unele discutii si cu cei de la echipele Monster Ford Rally Team si Prodrive, care se afla inca in stadiul de dezvoltare a modelului Mini WRC

Raikkonen a declarat de nenumarate ori ca daca va mai pilota in Formula 1 o va face doar in cadrul unei echipe de top, insa toate posibilitatile pentru un loc in sezonul 2011 sunt extrem de reduse. Concret, echipele Red Bull, Ferrari, Mercedes si McLaren si-au confirmat public toti pilotii pentru urmatorul an. Astfel singura solutie viabila pentru finlandez este ramanerea in WRC, lucru pe care nu l-a negat niciodata ba chiar afirmand ca va ramane in raliuri probabil si in 2011.