Nasser Al-Attiyah lasa Volkswagen pentru MINI

Telenovela pilotilor care vor concura pentru VW in WRC  incepand cu sezonul 2013 continua. Astazi, un nou episod din seria Nasser Al – Attiyah. In varsta de 40 de ani, qatarianul anunta cu surle si trambite in parcul de service din Grecia ca va semna un contract pe 3 ani cu cei de la VW Motorsport cu ocazia cursei de 24 de la Nurburgring. Nu putine au fost siteurile care s-au grabit sa anunte exclusivitatea acestei informatii, desi nimeni de la VW nu a confirmat-o. Dar deh, ce nu face presa pentru audienta …

 

 

 

Desi a castigat cursa la clasa sa alaturi de Carlos Sainz, Nasser a refuzat, spune el, sa semneze contractul cu VW datorita faptului ca isi doreste sa-si apere titlul castigat in Dakar iar nemtii nu vor mai participa la editia din 2012. Sponsorul sau principal Barwa a insistat sa participe in continuare in Dakar, Al-Attiyah contactandu-i deja pe cei de la X-Raid pentru a lua startul pe un MINI in celebrul raliu.

 

 

Voi merge sa vad Mini-ul celor de la X-Raid, pot castiga Dakar-ul cu el. Este o masina buna la fel si echipa. Ma voi intalni saptamana viitoare cu reprezentantii sponsorului meu principal pentru a discuta despre WRC. Vom cauta o solutie pentru un sezon complet in 2012, cu exceptia Raliului Monte Carlo, care coincide ca data cu Dakar-ul. Inca nu stiu pe ce masina voi concura in WRC dar avem o colaborare buna cu Malcolm Willson de la Ford iar managerul meu se stie bine cu cei de la Citroen. M-am gandit bine si vreau sa-mi faca placere sa particip in continuare in Dakar si in WRC. Daca as fi avut 20 de ani as fi semnat imediat cu cei de la VW, dar acum nu mai este cazul. Trebuie sa satisfac si cerintele sponsorului meu, care ne sustine de atata timp, si nu-mi doresc sa pun capat acestui parteneriata declarat Nasser All-Attiyah.