Raliul Mexicului Corona 2010 – lista inscrieri

Organizatorii Raliului Mexicului Corona 2010 au publicat lista pilotilor si automobilelor inscrise pentru aceasta etapa, a doua din cadrul WRC.  Anul trecut acest raliu a lipsit din calendarul mondial datorita sistemului de rotatie, dar revine acum in 2010 si va fi acompaniat de o multitudine de alte evenimente  pentru sarbatorirea a 100 de ani de la Revolutia din Mexic si 200 de ani de la declararea independentei .

Din pacate lista inscrierilor este destul de redusa, numai 35 de echipaje regasindu-se pe aceasta, din care 3 modele Ford Fiesta S-2000 alaturi de restul de 32 de echipaje inscrise in WRC,S-WRC si P-WRC . Pe lista celor inscrisi se regasesc ocupantii podiumului de la Raliul Suediei, Miko Hirvonen (BP  Ford Abu Dhabi ) Sebastien Loeb ( Citroen WRT ) si Jari Matti Latvala ( BP Ford Abu Dhabi) . Lista continua cu “locotenentul” sextuplului campion mondial, Dani Sordo ( Citroen WRT) si pilotii echipelor Citroen Junior ( Kimi Raikkonen si Sebastien Ogier) si Stobart Ford ( Mathew Willson si Hening Solberg) .

La acest raliu va debuta si americanul Ken Block care va concura pentru echipa Monster Ford World Rally Team . Raliul a fost castigat in 2005 de Peter Solberg , care va concura anul acesta pe al sau Citroen C4 WRC spec.2009 , iar  in 2006,2007 si 2008 victoria a revenit francezului Sebastien Loeb .

Lista celor inscrisi o puteti descarca de aici : Lista inscrisi Raliul Mexicului