Teste pentru Ken Block

Dupa lansarea oficiala de la Paris, echipa Monster World Rally Team s-a indreptat spre nord la sediul M-Sport din Cockermouth, Anglia, pentru a testa  MWRT Focus RS WRC.

Din nefericire, Block si Gelsomino au fost intampinati de cativa centimetrii de zapada, care  a acoperit traseul de macadam. In comparatie cu climatul din Mexic,  sansele ca zapada sa-si faca aparitia sunt egale cu zero, iar daca viscoleste, inseamna ca a venit apocalipsa. Altfel spus, testul pentru echipa Monster World Rally Team nu a fost relevant.

“Sunt foarte dezamagit” a afirmat Ken Block. “Va fi foarte greu sa ne facem debutul in WRC, avand in vedere ca am petrecut foarte putin timp cu masina. S-ar putea sa nu mai avem timp de teste”. “Am facut multe inceracari de a teste masina, dar toate fara succes.” Probele speciale erau  inspaimantatoare, iar pneurile de macadam nu sunt compatibile cu gheata” a explicat Block.

Echipa spera sa mai programeze o sesiune de teste, inainte de a participa la 100 Acre Wood Rally, dupa care sa participle la prima cursa in WRC.