WRC Bulgaria: Dupa PS7, Loeb conduce Raliul Bulgariei

Proba speciala 7, ultima inainte de intrarea in parcul de service a fost anulata datorita numarului mare de spectatori care au incercat sa intre pe traseu dupa inchiderea acestuia. Organizatorii au incercat sa amane startul pe aceasta proba pentru a incerca mutarea spectatorilor, dar in ciuda insistentelor FIA, acestia au decis sa anuleze proba speciala 7-Lyubnitsa.

Dupa primele 2 probe speciale de sambata, Sebastien Loeb continua sa faca legea in Raliul Bulgariei, pilotul echipei Citroen Racing, avand la sfarsitul probei speciale 6 , un avans de 30 de secunde, in fata coechipierului sau Dani Sordo. In ciuda ploii si a temperaturilor mai scazute, masinile Citroen s-au comportat foarte bine reusind la sfarsitul probei speciale Peshtera sa ocupe si urmatoarele 2 pozitii.

Petter Solberg se afla la 56 de secunde de leaderul Sebastien Loeb, fiind urmat de pilotul Citroen Junior Team, Sebastien Ogier la aproape 2 minute.

Cei de la Ford in schimb, dupa primele 2 probe speciale din a doua zi a raliului, nu au avut parte de o evolutie buna, pierzand mult timp datorita alegerii gresite a pneurilor. Astfel, Mikko Hirvonen se afla la peste 2 minute si jumatate, iar coechipierul acestuia, Jari-Matti Latvala la 2 minute si 40 de secunde de Sebastien Loeb.

Mai jos puteti vedea clasamentul general al Raliului Bulgariei dupa PS7:

[table id=61 /]

Foto: rallybulgaria.com