Trofeul Campulung Muscel – Restricţii de circulatie

Înainte cu două zile de finalizarea înscrierilor, peste 40 de piloți au confirmat prezența, printre ei numărându-se principalii candidați la câștigarea titlului de Campion Național: Paul Andronic, Ovidiu Zaberca și Lucian Răduț. Organizatorii mizează pe 60 de concurenți. Materialul de concurs este și el unul de excepție, de la monoposturi, până la mașini istorice.

Conferinta de presa Trofeul Campulung Muscel

Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sambătă şi duminică  (19 şi 20 septembrie) între orele 7 şi 19, de la borna kilometrică 8. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide. De asemenea, vă informăm că este util ca cei care vin la Câmpulung dinspre Pitești să ia în calcul o întârziere de o jumătate de oră, datorată lucrărilor de reabilitare şi modernizare a DN 73 Piteşti – Câmpulung – Braşov.

 

Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos dar în același timp și foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacol în condiții de maximă siguranță!

 

Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil-Audi, Pasteur Caroseria, M- Carbon Parts, Pentarom, DJTS Argeş, Kilicom, Magic Safe Security!