Peugeot continua dezvoltarea modelului 208 R2

Departamentul Sport al celor de la Peugeot continua dezvoltarea modelului 208 R2 in conditii cat mai apropiate de cele dintr-un raliu. Weekendul trecut, in Irlanda, noua masina destinata clientilor privati a luat startul ca deschizator in Raliul Ulster. Craig Breen si Paul Nagle au fost cei care au format echipajul cu nr.0 si nu le-a luat prea mult timp pana au demonstrat ca noul model este unul competitiv.

 

Irlanda este o piata dinamica in ceea ce priveste masinile de raliu destinate clientilor privati. Breen si Nagle au avut astfel ocazia sa-si compare ritmul cu masini aflate in concurenta directa, precum Fabia R2, Fiesta R2, Citroen C2R2 Max si Twingo R2 Evo. Desi nu apar in clasamentele finale datorita faptului ca au fost deschizatori, cei doi au inregistrat cinci victorii de proba speciala, demonstrand potentialul masinii eventualilor clienti.

M-am simtit minunat la volanul masinii in acest weekend si as vrea sa le multumesc celor de la Peugeot Sport pentru munca pe care au depus-o inca din ianuarie. Am terminat raliul fara nicio problema. 208 R2 este o masina fantastica pe care mi-as fi dorit sa fi debutat. Este perfecta pentru incepatori. Era rapida inca de la prima aparitie iar noi nu am facut altceva decat cateva mici ajustari in setupul acesteia.” a spus Craig Breen.