1 martie cu iepurasul Andreea Necula

Hai sa o barfim pe Andreea Necula! Cine nu o stie pe Andreea? E o gagica dupa care ne curg balele la toti. Iar pentru ca ne dam macho o facem cu ou si cu otet. Andreea are niste obiective pe care un barbat nu le intelege si nu voi face pe desteptul si sa spun ca ba da, eu o inteleg. Ce e sigur e ca fiecare cand aude de ea scoate niste caracterizari bazate doar pe faptul ca tipa piloteaza, a pozat pentru playboy si a fost adversara lui Onoriu intr-o disputa de speta joasa.

Hai mai, sa ne lase in pace, cu figurile astea!”,” Ai vazut ce poza are pe portbagaj?”,” Na uite ca a venit si Necula sa se mai dea la o coasta!” etc. Unii stau langa ea poate poate ii prinde cineva in poze impreuna, altii fac pe durii ca niciodata nu s-ar combina cu o gagica ca ea. Astia din urma si-ar da trei salarii pentru o iesire in compania ei daca ar fi pe bune.

Si ajung unde voiam de la inceput. Umbla vorba ca la Rasnov, in 2009 statea unul cu un radar de mana la capatul liniei drepte. Si mare surpriza, dintre toate Loganurile, cel care a prins viteza cea mai mare pana acolo a fost cel pilotat de Andreea. Uuups! Nu vreau sa aud mai mult. Mie imi este de ajuns. In plus, am stat cu acest iepuras de vorba de multe ori si am discutat ca si cu orice alt barbat pasionat de masini si curse.

Vesnic interesata de trase, de piese, de sponsorizari, rezolvari, fara fitele pe care le-ai crede, Andreea e altceva decat pare si decat imaginea pe care o urmareste. Si o participare a ei in oricare cursa e mai valoroasa ca PR decat a multor campioni. Ar trebui sa o curtam mai mult!

Ce credeati ca o sa o fac si eu cu ou si cu otet? Teapa. Daca esti barfit esti invidiat. Si daca tot barfesc atunci de ce sa nu o fac intr-un ton pozitiv? Lucrurile negative le spun cand am dovezi si imi doresc sa fie auzite. Despre Andreea insa, numai de bine!

 

credit foto : Gabi Tomescu

2 thoughts on “1 martie cu iepurasul Andreea Necula”

    1. Vreau sa clarific pe aceasta cale ca nu mi-am laudat propriul articol. Desi cateodata ma vad in stare de o asemenea enormitate. Ma bucur totusi ca mai exista un Andrei caruia i-a placut ce am scris. Sau poate nu e un Andrei. Poate e o fata. Simona Chitac sigur nu e pentru ea se semneaza si apreciez mult asta. Si ei nu-i place niciodata ce scriu. Nicioadata.

Comments are closed.