La multi ani Nea’ Marin!

In fiecare an in luna ianuarie in sanul micii noastre redactii este moment de bucurie. Data de 19 a acestei luni reprezinta zi de sarbatoare si bucurie pe care ne face o deosebita placere si onoare sa o impartasim cu voi, prietenii nostri si implicit ai motorsportului din Romania.   

 

Marin Dumitrescu sau Bunicu’, asa cum este alintat de catre apropiati, implineste astazi o frumoasa varsta. Multiplu campion de raliuri, al curselor de circuit sau viteza in coasta, maestru al sporturilor, pilot, mecanic, bunic, Nea Marin are in spate o poveste fascinanta a unei vieti petrecute aproape in totalitate in lumea curselor automobilistice.

Nea Marin

In urma cu doi ani Motorsportnews.ro lansa in cadrul unui eveniment BMW Romania cu sprijinul lui Alexandru Seremet, un scurt metraj despre una din frumoasele intamplari din viata de pilot de curse a lui Marin Dumitrescu, cursa de la Sinaia. A fost un moment deosebit incununand o mica parte din munca depusa de noi si speram ca in viitor sa reusim sa mai adaugam o mica pagina la istoria motorsportului romanesc.  

Nea Marin 2
Marin Dumitrescu si Alexandru Seremet

Noi ii uram astazi Maestrului un calduros “La multi ani!“, multa sanatate si sa il revedem cu bine si in acest an la etapele Campionatului National de Viteza in Coasta, asa cum ne-a obisnuit cu prezenta sa.

 

Cursa vietii mele – Trailer from EvlSkillz on Vimeo.