Precizari din partea FRAS despre candidatura dl. Mazilu la presedintia FRK

Am primit pe adresa redactiei un email care contine cateva precizari din partea Biroului de Presa al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv ( FRAS), vizavi de articolul nostru din cursul acestei zile “ Ovidiu Mazilu candideaza la presedintia Federatiei Romane de Karting“,  pe care vi-l redam in integralitate.

 

 

“In legatura cu articolul dvs publicat astazi 5 martie, la sectiunea “Derapaje controlate” cu titlul “Ovidiu Mazilu candideaza la presedintia Federatiei Romane de Karting” facem urmatoarele precizari:

 

-Dl presedinte Ovidiu Mazilu nu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al FRK. Aceasta a fost o propunere facuta de unele cluburi membre ale FRK, propunere de care a aflat si dl Mazilu dar pe care nu a comentat-o si nici nu doreste sa o comenteze.

 

-Corespondenta pe care ati publicat-o dvs nu a avut loc intre dl Ovidiu Mazilu si dl Radu Grozea. Dl presedinte nu a avut nici un schimb de replici si nici un schimb de e-mailuri cu dl Grozea. Dlui Mazilu i-a parvenit o corespondenta, in care dl Grozea ii aducea anumite acuzatii presedintelui FRAS. Raspunsul acestuia este adresat expeditorului respectivului e-mail, nicidecum dlui Grozea sau comunitatii de karting a FRK.

 

Elena Hirtan – purtator de cuvant

Federatia Romana de Automobilism Sportiv “