Cui nu-i place Inna?


Ieri am primit un mail de la un site dedicat presei tv. Primesc de multi ani newsletterele lor si nu m-am dezabonat din lene. Sau din curiozitate pentru stirile lor. Pentru ca sunt putin altfel. Si mailul asta zicea in felul urmator “Kia Motors Captures First Racing Victory in Company History”.

 

Tipule, daca si Kia a ajuns sa faca motorsport cu succes atunci ceva e putred. Nu ca am ceva cu Kia. Coreenii chiar au venit din urma si au ajuns sa faca masini de calitate si sa le ofere la un prêt foarte bun. La un moment dat toata lumea din Romania isi cumpara Kia C’eed. Din cauza pretului si a unui design reusit. Intrebarea nu este daca isi merita pretul pentru ca aproape orice Kia isi merita pretul. Ci daca iti doresti una. Si evident ca nu. Nu e un Golf sau un Mini sau un BMW seria 3. Modele ca acestea inteleg ca iti doresti. Dar un Kia?! Neee.

 

E cam aceeasi treaba si cu fratele Hyundai. Hyundai Coupe e primul model care imi vine minte. Arata sportiv, are un design curat, motoare de cilindree corecta dar nu are absolut nici un fel de performante. Sau pedigree. Si in plus zice despre proprietar ca de fapt si-ar fi dorit un Nissan 350Z dar inca nu isi permite unul. Asa ca nu vad de ce si-ar cumpara cineva un Hyundai Coupe. Asa cum nu vad de ce si-ar cumpara cineva un Lancer altul decat Evo. E mai mult un semn al esecului decat al succesului.

 

Cand iti cumperi un Mercedes primesti nu doar o masina ci si 125 de ani de istorie. Titluri in Formula1, inovatii tehnologice si multa prestanta. Daca iti iei o Toyota mai primesti multe titluri in raliuri, super pedigree in off road, performante intr-o gramada de competitii si o tona de fiabilitate. Ma rog, poate nu chiar o tona. Putem sa continuam si cu Citroen, Ford, BMW etc etc. Chiar si Chevrolet are o istorie in spate. Si oricat de departe e un Aveo de un muscle car, pana la urma e un Chevrolet. Si numele asta are o rezonanta.

 

Dar daca iti iei o Kia, ce primesti in plus fata de masina propriu zisa? Sau altfel spus, in ce consta acest brand, Kia? Raspunsul e simplu. In afara de masina aceea care spune despre tine ca nu prea risti si ca asculti Eros Ramazotti si Inna, de acum mai primesti si o victorie in competitii. Cea din “faimoasa” GRAND-AM Continental Tire Sports Car Challenge. Oh yeah!

Comentarii

comentarii

One thought on “Cui nu-i place Inna?”

  1. Cum poti ,neica , sa treci cu asa usurinta la subiecte asa diferite?? Bravo,niciodata nu stiu cum termini sau daca termini articolul. Are farmec si acest stil.

Comments are closed.