In sfarsit!

M-a sunat Mihai. “Bai, ai vazut ca e un BMW diesel la Teliu? Stii ceva de el?”. Ma uit pe lista, vad BMW-ul. Mi se spune ca are peste 200 de cai dar dupa un timp omul spune ca are 175. Mai apare un diesel. Subaru Impreza diesel. Nu prea are cum sa mearga tare. E 4X4. Dar e si Andrei Cascaval. E raliist. Isi cunoaste masina. M-a batut anul trecut. Dar atunci a fost alta situatia. Acum sunt mai focusat. Dar iar n-am gume. Nu-i nici un bai, daca ma tin cele de pe masina ii bat pe toti.

 

 

Dar la A3 e si mai mare concurenta. Sunt noua. Vine un C2R2 Max. De cand zic ca vreau sa ma intrec cu un C2R2?! Sa vad cat e diferenta. Si Nicolae Ion vine cu Alfa cu cutie scurta. Sper sa scot un podium macar la A3. Pana acum mi-a mers bine. Nu ma pot gandi ca o sa raman pe prima pozitie la A3 la final de sezon dar podiumul este in target.

 

 

La 2 Roti Motrice situatia e si mai neverosimila. Pentru moment locul doi e mai mult urmare a unor abandonuri.  Nu ma gandesc deloc la clasamentul asta. Mi-as face sperante degeaba.

 

 

Dar mai e si promovarea. Am sustinere anul asta. Si trebuie sa fac si PR. Am vorbit sa vina cineva din presa sa scrie un articol dar inca nu mi-a dat raspuns. Ar trebui sa vorbesc pentru un combinezon, pentru o casca daca e sa-l iau in dreapta. Si oricum inca nu am facut rost de masina de strada pentru deplasare. De fapt de abia mi s-a confirmat platforma cu care va trebui sa mergem pe la Targoviste sa luam cortul. Fitza, dar trebuie. Si daca va fi soare, un cort chiar ajuta. Bineinteles ca iar am uitat sa-l sun din timp pe Raducioiu sa-mi aduca scaunele si aditivii de la Timisoara. E a treia oara cand las pe ultimul moment si cand il sun, el e pe drum.

 

 

Mi-e frica totusi ca nu o sa ma tina gumele.  Dar cazarea? Am facut rezervare dar inca nu stiu cine vine. M-au sunat cativa prieteni sa-mi spuna ca pot sa ma duc sa stau unde stau ei. Am refuzat. O sa regret. Habar nu am.

 

 

Totusi e mai bine ca in anii trecuti. Nu sunt atat de stresat ca sunt pe ultima suta de metri dar am o neliniste. Ca exact ca si anul trecut, tocmai cand trebuie sa arat ce pot sa fac cu dieseul meu o sa fac o cursa mediocra. La naiba!

 

 

Cam asta sunt gandurile unuia care piloteaza un SEAT Ibiza TDI in CNVC. La prima mana. Mai adanc, in suflet, probabil ca sunt foarte ingrijorat. Si mai adanc nu am acces. Ceva imi spune ca acolo se dau adevaratele lupte pentru deciziile importante. Acelea care fac diferenta intre fricosi si curajosi.  Nu in curse. In viata.

One thought on “In sfarsit!”

  1. Te ajut eu cu combinezon daca ai nevoie.incerc si cu o casca daca nu gasesti

Comments are closed.