Morcov-mobilulul, campion pe Marte

Dupa ce a frant inimile fanelor de fiecare data cand a tras frana de mana la vale, Morcov a decis sa treaca la urmatorul nivel. Avand la baza un proiect unic pe Terra, sofisticatul laborator mobil, botezat genial Morcov-mobilul, si-a inceput calatoria spre Marte,  Luna fiind fumata demult. La doar cateva momente dupa aterizare, misiunea acestuia a fost perturbata de roverul Curiosity al celor de la NASA.

 

Desi toata lumea se plange de lipsa banilor in competitiile interne de motorsport, Valentin Cimpoeru a reusit sa scoata bani din piatra seaca. Astazi va dezvaluim in premiera motivul care a stat la baza absentei sale din Campionatul National de Viteza in Coasta, el fiind implicat intr-un proiect unic, pe Marte!!!

 

Dupa performantele inegalabile obtinute anul trecut, patru motoare si cinci cutii de viteza sparte, Morcov a decis ca locul de joaca din campionatul intern a devenit mult prea plictisitor, arbitrii atragandu-i atentia de prea multe ori sa nu se mai dea cu frana de mana la vale. Fiind ovationat frenetic de fiecare data si incurajat cu traditionala urare “Da-o de-a latuuuu baaa”, Morcov s-a gandit sa concureze in alt campionat, acolo unde cu siguranta isi va nimici adversarii. Zis si facut. Morcov-Mobilul a intrat in lucru si pe la inceputul verii a fost gata.

 

In paralel, cei de la NASA au trimis in teste un rival al Morcov-Mobilului. Si, ca sa fie siguri ca vor castiga, au decis sa il testeze in cele mai dificile conditii posibile. De aceea locul ales a fost planeta Marte, insa,  odata ajunsi aici, au avut parte de primul soc. Primul si singurul loc pe grila de start era deja ocupat de Morcov-mobil, proiectul unic de pe Terra, dezvoltat in laboratoarele din Pantelimon, care a devenit astfel primul castigator al cursei pe Marte.

 

Asa cum ma asteptam, i-am batut cu ceasu` de la gara pe cei de la NASAspunea Morcov dupa ce era sa iasa pe locul doi desi luase singur startul. ”Aici nu exista vale, asa ca am fost nevoit sa trag frana de mana pe unde am apucat. Eu am vrut sa stau linistit, insa martienii m-au aplaudat asa de tare incat nu puteam sa-i refuz. Acum plec spre Campulung, unde particip la o etapa de viteza in coasta, insa, dupa aceasta experienta am ajuns la concluzia ca Pamantul este prea mic pentru mine, asa ca voi mai reveni pe Marte.a declarat Morcov la finalul intrecerii.

 

In timp ce roverul Curiosity a mai ramas pe Marte sa exerseze partea cu trasul franei de mana, Valentin Cimpoeru, pilotul martiano-bucurestean, va oferi fanilor o noua portie de tras frana de mana la vale pe traseul de la Campulung Muscel in acest weekend.

 

N.red:Toate materialele prezente in aceasta rubrica reprezinta opiniile autorilor lor si nu ar trebui luate in considerare de catre nimeni. De fapt, orice asemanare cu persoane reale este un adevarat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este indemnat sa se impace cu situatia, asta daca nu stie de gluma. 

One thought on “Morcov-mobilulul, campion pe Marte”

Comments are closed.