Autonomie pentru Raliul Ținutului Secuiesc

camila-tinutul-secuiesc

Sezonul intern va avea anul acesta 11 etape, după ce Raliul Ținutului Secuiesc și-a făcut loc discret în calendarul pe 2013 al Campionatului Național de Raliuri. Însă organizatorii competiției care va avea loc în județele Harghita și Covasna au șocat lumea sportului cu motor din România, vorbind explicit despre autonomie chiar în regulamentul particular!

 

“Având în vedere lungimea probelor speciale și distanța mare dintre punctele unde este autorizată realimentarea, vom recomanda echipajelor participante la Raliul Ținutului Secuiesc să aibă la bord o canistră de benzină sau motorină, pentru a mări autonomia de funcționare a mașinii. Compania petrolieră maghiară care este și sponsorul raliului va furniza gratuit întreaga cantitate de carburant necesară”, se arată într-un comunicat de presă emis de organizatori.

 

N.red: Acest articol este um pamflet. Toate materialele prezente in aceasta rubrica reprezinta opiniile autorilor lor si nu ar trebui luate in considerare de catre nimeni. De fapt, orice asemanare cu persoane reale este un adevarat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este indemnat sa se impace cu situatia, asta daca nu stie de gluma.