Fiecare cu ce-l doare

Voi împrumuta o fotografie văzută pe internet zilele acestea la un prieten, pentru a pune  într-o balanţă imaginară România celor care au împlinit 10 zile de proteste pe străzile ţării, cu a celor pentru care îngustele interese stau mai presus de orice. Dacă românul de rând militează pentru: – demisia lui Base şi a hoardei de pupincurişti care-l slujesc, un sistem sanitar decent, un trai mai bun, un sistem de învăţământ stabil, salarii decente, eliminarea taxei auto…eliminarea taxei auto??? :lol:,  hai că asta e chiar nostimă…. Ceea ce pentru unii este ciumă, pentru alţii este mumă, taxa auto este subiect tabu numai pentru necăjiţii care se împrumută de câteva mii, să îşi cumpere un “lighean” cu care să se poată mişca, pentru alţii, e aşa o chestie care face parte din viaţă, motoare supraalimentate însoţite de consumuri pe măsură…dar deh proştii cotizează la bugetul de stat, deci bunăstare!!!

Ce naiba să fie şi în capul demonstranţilor să organizeze ieşiri în stradă tocmai în timp ce Ţiriac îşi organizează carnagiul de la Balc împreună cu “greii” Europei, acesta cere stârpirea şi călcarea în picioare a protestatarilor, că deh, protestele aduc României istabilitate şi refuzul investitorilor de mai jecmăni o ţără în care salariul mediu pe economie este de 200 de Euro. Ar trebui să vină cu miile să investească, pentru că produc mai pe nimic lucruri cu care se mândresc în toată lumea. Îi e uşor să vorbească atunci când conturile îi duduie cu vreo 2 necăjite de miliarde de dolari şi atunci când se ascunde în spatele mărinimiei cu care toţi porcii de la Balc vor fi daţi persoanelor nevoiaşe…

 

Ştiţi chestia aia care se numeşte WRC???, da aia în care Loeb face pe nebunu’ de atâţia ani, nu înţeleg de ce nu iese nimeni în stradă să strige la el “Jos Tiranu’ “are deja 2 mandate de “preşedinte”, 8 titluri câştigate şi după cum se pare, Monte Carlo este locul unde îşi începe o nouă incursiune în lupta pentru un nou an triumfător. De fapt nu asta am vrut să vă spun, ce am vrut să vă împărtăşesc este că Power Stage-ul a fost foarte tare, ăăăă nici voi nu l-aţi văzut???, nici eu şi o altă dudă este aceea că George Marsan, ştiu că sună româneşte dar nu e, primarul oraşului Monte Carlo, George Marsan era mult mai interesat de mistreţii lui Ion, decât de etapa cu numele oraşului pe care îl păstoreşte.

 

Şi atunci, cum să reuşescă o necăjită vacă să răzbească pe piaţa laptelui UHT, când nu e asociată cu astfel de oameni care trag frâiele succesului, mă apuc de altceva, o să produc şlapii Cow Lian, şlapi de mare angajament, Hand & Home Made.

 

4 thoughts on “Fiecare cu ce-l doare”

  1. ………………bai esti mortal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma tavalesc de ras………………bravo !!!!!!!!! voi avea o saptamana maxima

  2. :))))))))))))))))))))))))))))))) pt articol si bravo, dar :(((((((((((((((((((((((((((((((( pentru poporul asta….

Comments are closed.