„Ma bucur ca am facut mega spectacol!”

Valentin Porcisteanu s-a tinut de cuvant si, dupa ce a participat sambata la Cupa VIP la karting, derulata in cadrul evenimentului Cupa FRAS-Dunlop, duminica s-a aliniat la startul Raliului Campulungului, prima etapa din Campionatul National de Rally Sprint. In premiera, el a facut echipa cu Alina Bunica, cei doi concurand pe un Citroen Saxo VTS din pricina faptului ca Mitsubishi-ul pe care concureaza de obicei nu a putut fi preparat la timp pentru macadam.

La finalul intrecerii in care a ocupat pozitia a patra, dar a fost unul dintre principalii protagonisti la capitolul spectacol, Vali a declarat: „Ii felicit pe organizatori pentru eforturile depuse pentru organizarea evenimentului, cu atat mai mult cu cat sarcina lor a fost ingreunata de ploile abundente din zilele care au precedat competitia. In plus, cred ca merita felicitati si pentru initiativa de a nu percepe taxa de inscriere. Altfel, a fost prima data cand am concurat cu Alina si trebuie sa spun ca s-a descurcat foarte bine in postura de navigator chiar daca a fost prima sa experienta de acest gen. Am fost nevoiti sa luam startul cu micutul Saxo deoarece Mitsubishi-ul nu a putut fi inca revizuit complet si pregatit pentru macadam si mi-a placut reintalnirea cu fosta mea masina din 2007. Am avut probleme doar pe proba Stramtu, acolo unde, ca sa spun asa, nu ne-am inteles cu un viraj, astfel ca am facut o pana la prima trecere, in timp ce la cea de-a doua am strambat un brat. Oricum, nu puteam emite pretentii la victorie, si apropo de acest lucru, am fost placut impresionat de evolutia combatantilor de la Clasa N2, pe care-i felicit pentru prestatie. Noi ne-am dorit sa facem spectacol, si cred ca am reusit atat pe probele speciale, cat mai ales pe circuitul amenajat in centrul orasului, acolo unde am putut sa folosesc Mitsubishi-ul.”

Alina Bunica a apreciat evolutia din postura de navigator si si-a exprimat bucuria ca ea si Vali au reusit sa termine cu bine etapa de Rally Sprint, avand in vedere problemele intampinate si capcanele numeroase intalnite pe proba Bughita. ”Sper că publicul a fost incantat de evolutia noastra nu numai in oras ci si pe probele de macadm unde au fost prezenti in numar mare. Pentru mine a fost o experienta noua să concurez in postura de copilot si pot spune ca nu a fost foarte usor avand in vedere ca mi-am dorit in acelasi timp sa pot urmari si evolutia lui Vali. Doresc sa-i felicit pe toti navigatorii pentru concentrarea si curajul pe care  trebuie  sa il aiba atunci cand merg alaturi de pilotii lor ”, a afirmat Alina Bunica.