International Enduro Festival Transilvania 2010


Acest eveniment a fost creat pentru ca tu să explorezi alături de prieteni ultimele păduri virgine ale Transilvaniei!

Când & Unde: 27 – 29 August 2010 Ciumani, judetul Harghita, un week-end de neuitat în pădurile neumblate ale Carpaţior Orientali (Munţii Gurghiului)!

Coordonatele GPS ale taberei de bază:

N 46° 38’ 40,4”

E 025° 23’ 30,7”

Altitudine: 826 m

Ce te aşteaptă la IEFT:

Vineri, 27 august, ţi-am rezervat un enduro test, impecabil trasat de Patrick Boissy, în imediata apropiere a cabanei Marci, unde vom ridica şi tabăra de baza. Traseul se află la doar câteva sute de metri de Cabana Marci, (30 de locuri), la poalele pârtiei de ski Ciumani. Aici se face recepţia piloţilor şi tot  aici vom pregăti paddock-ul.

Sâmbătă, 28 august, plecăm într-o tură pe munte, pe un traseu creionat pentru trei categorii de rideri: “Castraveţi” (începători), “Johnny Bravo” (intermediari) şi “Bull” (avansaţi).

Cei dornici să-şi măsoare performanţele au posibilitatea să-şi vizualize timpii de pe Enduro Test, care este cronometrat. Pentru că nu este vorba de un concurs ci doar de un prilej de relaxare între prieteni endurişti, singurul Check Point de pe traseu, a fost transformat în “Ciuc Point”, unde se va servi licoarea omonimă. Locaţia? Secretă, dar cu siguranţă va pica la ţanc!

Duminică, 29 august, ultima zi de festival este rezervată unei plimbări relaxate, cu vizionarea unor peisaje care îţi taie respiraţie, având ca posibil punct final Izvoru Mureşului.

Singura regulă a International Enduro Festival Transilvania: Nu există reguli, decât cele de bun simţ! Ok, mai avem o regulă: Vei bea bere!

International Enduro Festival Transilvania 2009

Prima ediţie a evenimentului organizat de Patrick Moto a fost un real succes. Peste 70 de endurişti veniţi din toate colţurile României, dar şi din Ungaria, aşa cum a fost campionul maghiar Peter Katai, sau chiar din Slovacia s-au distrat de minune în cele trei zile de festival. O zi la IEFT înseamnă muncă multă pe traseu, înconjurat de prieteni, urmată de relaxare, muzică rock, bere şi poveşti fără de sfârşit. Cu alte cuvinte, atmosferă!

Pentru a participa la această frumoasă aventură:

Trimiteţi formularul de înscriere completat pe adresa [email protected], până la data de 18 august 2010. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Formular de inregistrare International Enduro Festival Transilvania

Grăbiţi-vă, avem doar o sută de locuri disponibile!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm sunaţi la numerele:

+40 731 018 680 – Patrick

+40 749 981 081  – Gábor

+40 745 083 191  – Marc

+40 744 494 767   – Árpád

Cazare:

Veţi avea posibilitatea să campaţi gratuit sau puteţi opta pentru o pensiune ieftină şi confortabilă, foarte apoape de tabără.

Tarif pensiune:

15 EUR / persoană / cu mic dejun

Marc Sandu

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “International Enduro Festival Transilvania 2010”

  1. à l'attention de Patrick Boissi :

    inscription officielle du pilote international jean michel Urban ( France )

    catégorie " super vétéran"

    sous réserve de disponibilité de billet d'avion

Comments are closed.