AUTOVIT.RO partener al echipajului de raliuri Edwin Keleti/Victor Ponta

Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta are un nou partener !

Cel mai mare site de vânzări de maşini second-hand din România, AUTOVIT.RO,  se alătură celor care susţin în acest sezon echipajul campion la grupa A în 2009.

Autovit.ro este cel mai mare site de vânzări de maşini second-hand de pe piaţa românească, având ca acţionar concerul  Naspers (prin subsidiara europeană MIH Allegro BV), una dintre cele mai mari companii media din lume, cu sediul în Africa de Sud. Pagina de internet  autovit.ro a fost lansată în urmă cu zece ani, zilnic fiind disponibile circa 20.000 de anunţuri nu mai vechi de 15 zile, fiind platforma perfectă pentru tranzacţionarea autovehiculelor   rulate. În fiecare zi această pagină de internet are peste 80.000 de vizitatori, fiind site-ul numărul 1 în categoria auto din online-ul românesc.

Noua platformă  autovit.ro aduce pentru vânzători şi cumpărători un motor de căutare complex, diferite variante de promovare a anunţurilor şi o  procedură  simplă de postare a acestora.

Referitor la parteneriatul cu Edwin şi Victor, domnul Attila Okányi-Business Manager autovit.ro a declarat:  „Odată cu schimbarea acţionariatului, autovit.ro a devenit o afacere dinamică ce are  motoarele turate, la fel ca şi bolidul de curse al echipajului Edwin Keleti-Victor Ponta. În această notă, ni se pare  firesc să încheiem un parteneriat cu una din cele mai rapide echipe din Campionat, pentru că vrem să contribuim activ la susţinerea sporturilor auto din România.”

Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta va lua startul la sfârşitul acestei săptămîni în a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop”, Raliul Argeşului, din postura de lideri ai grupei A.  Înainte de plecarea spre Piteşti Edwin Keleti declara: “Suntem foarte fericiţi de maniera în care am început sezonul şi sperăm să-l continuăm tot aşa. Mă bucur că Victor a găsit timpul necesar să continuăm drumul împreună şi îmi doresc ca la sfârşitul anului să putem bea din nou şampania învingătorilor. Până atunci, avem de parcurs un drum lung şi greu, dar, evident,  foarte frumos şi pasionant iar impreună ne este  mai uşor!  Maşina a fost pregătită exemplar şi s-a comportat fără greşeală la Braşov ceea ce a contat în obţinerea celor 25 de puncte în prima cursă a sezonului. Anvelopele Pirelli şi-au demonstrat încă o dată polivalenţa şi eficienţa în condiţii dificile de aderenţă. La Piteşti, pe un traseu nou şi cunoscut  ca fiind foarte tehnic, sperăm să facem o figură frumoasă şi să îmbunătăţim poziţia ocupată în clasamentul general al grupei.  Mulţumim sponsorilor şi partenerilor care au  şi în acest sezon încredere în noi.”

Victor Ponta  îşi doreşte şi el ca rezultatul de la Braşov să fie confirmat prin evoluţia de la Argeş: Sper să fie un raliu la fel de bun ca şi la Braşov. Transfăgărăşanul îl voi parcurge pentru prima dată în regim de concurs şi evident că am ceva emoţii în acest sens. Sper ca Edwin să-şi menţină forma şi echilibrul de care a dat  dovadă la Braşov  şi dacă rămînem raţionali şi concentraţi cred că vom face o figură frumoasă.

Edwin Keleti şi Victor Ponta concurează  în acest sezon  la grupa A,  pe aceeaşi maşină Renault Clio R3 Maxi Evo 2009 cu care au reuşit să devină campionii grupei anul trecut. În acest an ei sunt susţinuţi de Jack Daniel’s, Renault România, Pirelli România, Colgate Palmolive România prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell şi Autovit.ro.

4media.ro  Bogdan Roşca 0727 57 60 56

credit foto: Attila Balazs