BCR Rally Team aduce un nou motto la Delta Rally 2016

Cea de-a patra etapa a sezonului 2016 de raliuri va avea loc la Tulcea la finalul acestei saptamani. Delta Rally a fost, de la revenirea in calendar, o etapa etalon, toti concurentii si spectatorii avand doar cuvinte de lauda pentru eforturile organizatorilor si pentru spectacolul de pe probe.

 

BCR Rally Team pleaca spre Tulcea cu moralul ridicat si din postura de lider in clasamentul echipelor.  Cele patru echipaje care vor reprezenta echipa sunt pregatite si vor avea o singura strategie: „flat out” de la inceput.

 tulcea2

Edwin Keleti nu se dezminte si propune un nou motto pentru raliurile din 2016, dar mai ales pentru lupta clasei 3, acolo unde este lider dupa trei etape: “Raliul Deltei este unul din raliurile emblematice pentru tara noastra, iar entuziasmul cu care organizatorul pregateste sarbatoarea automobilistica de la Tulcea este demn de toata lauda. Dorinta noastra pentru aceasta etapa, in afara de a face inca o data un rezultat care sa ne onoreze, atat pe noi cat si pe sponsorii nostri este sa propunem noul motto de tip Flying Pen pentru restul sezonului: Why drink and drive when you can smoke and fly?! Sa ne vedem cu bine la final.

 tulcea3

Adrian Teslovan si Vajk  Imre Cseh au ca obiectiv continuarea rezultatelor din primele trei etape. “Pana acum ne-am atins obiectivele in primele trei etape. Ne place ca invatam tot mai bine masina, dar inca suntem departe de potentialul ei. Vom avea si cativa adversari puternici si de aceea nu tintim un rezultat peste puterile noastre. Totusi, suntem aici sa concuram si sa incercam sa aducem cat mai multe puncte echipei si cat mai multe bucurii celor care ne sustin. “ Echipajul cu numarul de concurs 30 este sustinut in 2016 de BCR, BCR Leasing, Borsec, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Mobil1 prin Star Lubricants, Defi, Set, Pirelli, Colina Motorsport si Prodia.

 tulcea

Nebunii frumosi ai echipei, Tomi Abraham si Rares Silasi, vor pune din nou de-a latul Mitsubishi-ul break de clasa 11. “Dupa doua incercari mai putin reusite am ajuns pe prima treapta a podiumului la Arad, asa ca venim cu ganduri mari. Vrem sa ne simtim bine, sa facem spectacol si sa luam cat mai multe puncte. Nu vom face rabat de la nimic, suntem aici sa zburam cat mai sus si sa aterizam cat mai departe. Speram sa ne vedem fericiti la final si sa contribuim cu cat mai mult la eforturile acestei echipe deosebite.

 

Reprezentantii echipei in Cupa Dacia, Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca, abordeaza cu curaj cel de-al treilea lor raliu la Tulcea. “Noua ne-a placut de prima oara la Tulcea si vom reveni cu drag de fiecare data. Munca pentru noi de abia a inceput in cadrul Cupei Dacia si vrem sa continuam sa acumulam puncte si sa ajutam echipa sa ramana cat mai sus in clasament. Avem adversari puternici, dar asta nu ne-a impiedicat pana acum sa avem rezultate foarte bune.

 

Delta Rally 2016 va avea loc intre  9 si 11 iunie si face parte atat din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2016, cat si din European Rally Trophy 2016. BCR Rally Team multumeste partenerilor echipei, BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Pirelli, Borsec, Mobil 1 prin Star Lubricants si Colina Motorsport.