Raliul Paulis-Cladova – A 3-a etapa a Campionatului Regional de Rally Sprint

Sambata 4 iunie are loc cea de-a 3-a etapa din campionatul regional, Raliul Paulis-Cladova.

Probele speciale se afla in vecinatatea orasului Lipova, pe drumul ce leaga soseaua principala (DN7) de comuna Cladova. Raliul este compus din 6 probe speciale, trecandu-se pe drumul de mai sus de 3 ori intr-o directie si inca de 3 ori in sens invers, astfel publicul va putea urmarii practic intreg raliul fara sa mai fuga de la o proba la alta.

 

Duminica este programata o super speciala deschisa amatorilor, in cadrul Expo Arad, unde concurentii de sambata pot participa gratis pe langa restul amatorilor dar fara nici o miza, ei prezentandu-se doar pentru spectacolul automobilistic.

 

Echipajul Emanuel Resiga / Iulia Nicolescu isi propune sa participe sambata la etapa de raliu cu proaspat reparatul Renault 5 GTE Turbo precum si duminica cu titlu demonstrativ, pentru show, cu Toyota Celica GT-Four.

 

Multumim pentru suport: DEME Macarale, ARPFarm, A-CAR Timisoara, infolieriauto.ro, AutoLCD Timisoara, JR-Shop si Resiga-Lu.

 

Harta probelor : Raliul Paulis-Cladova

 

 
View Larger Map

In continuare pentru cei ce inca nu au vazut imagini de la ultima etapa, Raliul de la Tomesti va invitam sa urmariti Retrospectiva Etapei Tomesti

 

Natco.TV – Episodul 3 from 2 Bad on Vimeo.

2 thoughts on “Raliul Paulis-Cladova – A 3-a etapa a Campionatului Regional de Rally Sprint”

Comments are closed.