Comunicat de final de an pentru echipajul 44

Echipajul sibian Cristi Toader/Nelu Rogoz, participanti in Campionatul National de Raliuri a tras linie dupa sezonul 2011 odata cu participarea la Rally Showul de la Sibiu unde au reusit sa faca o figura frumoasa dupa un sezon cu bune si cu rele. Echipajul a participat atat in Campionatul National de Raliuri cat si in Campionatul de Slalom Paralel, rezultatele fiind multumitoare pentru acest sezon, iar pentru anul viitor asteptarile sunt mai mari.

 

Nu am fost ocoliti de ghinioane in acest sezon , dar totul e bine cand se termina cu bine. Speram ca la anul sa reusim un sezon mai bun, sa atragem noi sponsori pentru a completa bugetul si a nu avea emotii din acest punct de vedere.

 

Obiectivul principal ramane atragere de fonduri, pe locul 2 fiind imbunatatirea materialului de concurs pentru a forta la maximimum si a obtine puncte pretioase care la sfarsitul sezonului competitional sa ne indeplineasca obiectivul propus. Totodata, ne propunem sa urcam pe unul din locurile fruntase ale grupei din care vom face parte.

 

Cu Nelu (n.r. Nelu Rogoz) am avut o colaborare buna, caruia ii multumesc pentru efortul depus si speram ca la anul sa fie la fel. Materialul de concurs , respectiv Seatul Ibiza va intra intr-o revizie ampla din timp pentru a nu avea emotii la inceputul sezonului.

 

Doresc sa multumesc sponsorilor nostri care au fost alaturi de noi in acest sezon, respectiv Greiner, Thrace Greiner, Sigemo, Avanti, Smart Tools, Market Impex, Porsib, Big Prints si partenerilor media: Tribuna, RallyMax si Motorsportnews. De asemenea multumesc mecanicilor care au luptat cot la cot cu noi pentru fiecare secunda in parcul de service si in atelier: Oli, Dani, Andrei si Nelu. Nu in ultimul rand multumesc partenerilor, prietenilor, familiilor care au fost alaturi de noi si sper ca nu i-am dezamagit, iar pe care ii asteptam in continuare sa ne sustina si in sezonul competitional 2012.

 

Echipajul va lua parte la decernarea premiilor automobilistice de sfarsit de an, care v-a avea loc la Sinaia in luna decembrie. Echipajul #44 va asteapta cu drag pe probele speciale in 2012.

 

Credit foto: Rares Fetean – www.rallymax.ro