Concurs de creație pentru viitorul logo al Campionatului Naţional de Raliuri

  • Alegerea logo-ului câștigător se face de către fani (50%) și sportivi (50%)
  • Premii surpriză şi invitaţie la Gala Campionilor F.R.A.S. pentru câştigător

 logo fras ok

După încheierea celui de-al 45-lea sezon din istoria Campionatului Național de Raliuri, începută în 1969, Federația Română de Automobilism Sportiv a decis să lanseze un concurs de creație adresat fanilor, având ca scop alegerea celui mai bun logo pentru Campionatul Naţional de Raliuri.

 

Evaluarea propunerilor le va reveni fanilor, prin intermediul paginii de Facebook a Federației, precum și sportivilor F.R.A.S., care își vor exprima opțiunea prin e-mail. Creația care întrunește cele mai multe voturi din partea fanilor, respectiv sportivilor, va fi declarată câştigătoare, iar noul logo al Campionatului Naţional de Raliuri va fi utilizat începând cu sezonul 2014 pe toate documentele și comunicările oficiale.

 

Astăzi mai facem un pas în direcția unei mai bune promovări a imaginii campionatelor F.R.A.S., care dorim să ajungă brand-uri de notorietate la nivelul întregii societăți, nu doar cunoscute de câteva mii de pasionați. Este un pariu pe termen mediu sau lung, dar într-un viitor nu prea îndepărtat aș vrea să putem spune că noul logo al C.N.R. s-a impus și că este recunoscut de o categorie largă de public.”, a declarat Monica Necula, PR Manager F.R.A.S.

 

Concursul a demarat in data de 25 noiembrie, cu perioada de înscriere a propunerilor până la 15 decembrie 2013, urmând ca intervalul 16-24 decembrie să fie dedicat votării creațiilor validate în concurs, iar câștigătorul va fi anunțat pe data de 25 decembrie 2013. Regulamentul competiției se poate consulta pe site-ul F.R.A.S.