Doru Mihut si RallyMax va invita la concurs!

 

6 starturi, 5 podiumuri, 4 finish-uri, 3 copiloti, 2 locuri 1. Astfel s-ar putea transpune in cifre evolutia lui Doru Mihut in sezonul 2010 al Campionatului National de Raliuri Dunlop, sezon pe care a reusit sa il incheie cu adjudecarea titlului de Vicecampion al Debutantilor Cupei Dacia.

Fanii fiind importanti pentru pilotul ce a alergat la volanul Daciei Logan cu nr de concurs 417, acesta, impreuna cu partenerul sau media, RallyMax.ro, dau startul unui concurs.

5 dintre cei care vor raspunde corect la intrebarea “Care a fost cel mai bun rezultat reusit de Doru Mihut in cadrul Cupei Dacia in sezonul 2010 al CNR si la care raliu a fost obtinut?” vor fi fericitii posesori ai unui calendar cu pilotul din Dej.

Ca si bonus, RallyMax ofera un premiu surpriza unuia dintre cei care vor raspunde corect la intrebarea “Care a fost cauza abandonului lui Doru Mihut la Raliul Tara Barsei?”.

Asteptam raspunsurile voastre pe adresa   [email protected] pana duminica, 7.11.2010, ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de luni, 8.11.2010. Tragerea la sorti va fi efectuata cu ajutorul site-ului random.org.

credit foto: rallyphoto.ro