Raliul Bucovinei, o premieră pentru Giri și Tudor

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia Rally 2) vor lua parte, în weekend, la Raliul Bucovinei, ultima etapă a CNRB 2021. O rundă inedită, nouă pentru cei doi echiperi ai ProRally Team Brașov, care speră într-o evoluție lipsită de probleme, pentru a încheia un an foarte dificil. „Spre rușinea mea sunt pentru prima oară pe aceste meleaguri. Unele foarte frumoase, care merită vizitate. Am făcut recunoașteri pe probe și pot spune că sunt frumoase și foarte rapide. Poate prea rapide pentru un raliu. O combinație între Babarunca și Poiana Brașov. Și eu și Tudor suntem pregătiți să facem o cursă bună și să încheiem cu bine un an foarte dificil. Vrem să ne bucurăm de fiecare kilometru de probă specială, să descoperim cu adevărat acest raliu, aceste meleaguri minunate și să terminăm un 2021 pe care am vrea să-l uităm cât mai repede”, a declarat Dan Gîrtofan.

© Flavius Croitoriu – RallyArt.ro

Raliul Bucovinei îi va avea la start și pe alți doi echipieri ai ProRally Team Brașov, Andrei Gîrtofan și Doru Vraja. Cei doi brașoveni vor lua startul pe o Skoda Fabia R5.

Echipajele ProRally Team Brașov, Dan Gîrtofan/Tudor Mârza și Andrei Gîrtofan/Doru Vraja sunt susținute în sezonul 2021 de Pro-X, Ramplast, Castrol Service, Mipa, Presto, Vitanimix, AdGo și AutoChelu.