Au inceput inscrierile pentru prima etapa a Dunlop Rally Artist

O data cu incheierea Raliul Brasovului au inceput inscrierile pentru prima etapa a Dunlop Rally Artist 2011. Concursul “Dunlop Rally Artist” se va desfasura pe parcursul a 9 etape, cate una pentru fiecare etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011. Poti fi fericitul posesor al unui Pachet Dunlop Rally Guest la etapa imediat urmatoare a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, daca fotografia ta va impresiona!  Pachetul este format din cazare, masa pe durata etapei de raliu aferenta, plus eventuale alte facilitati.

 

Fiecare etapa a concursului se va derula pe parcursul a doua saptamani, imediat urmatoare incheierii raliului, astfel:

–          Saptamana 1 – primirea fotografiilor 11.04.2011 – 17.04.2011

–          Saptamana 2 – votul publicului si deliberarea juriului 18.04.2011 – 24.04.2011


Fotografiile inscrise in concurs vor putea fi editate pe urmatoarele coordonate: luminozitate, contrast, saturatie, nivele de culoare, crop si corecturi minore de geometrie (orizont stramb sau deformatii puternice date de obiectivele ultrawide). Nu se pot adauga elemente straine in fotografie sau sterge elemente existente, nu sunt permise colajele. Nu se accepta fotografii cu prelucrari exagerate care denatureaza realitatea vazuta de autor la fata locului. Orice alt procedeu de postprocesare in afara celor sase elemente enumerate mai sus este interzis si atrage dupa sine descalificarea din concurs.

 

Fotografiile trebuie expediate fara rama si fara sa contina vreun watermark. Dimensiunea recomandata este de 1920×1280 pixeli in format JPEG.

 

Fotografiile le puteti trimite la adresa de email [email protected] si  fisierul va fi denumit astfel: numele autorului/ tiltlu


Regulament Dunlop Rally Artist


“Fotografia etapei” va fi desemnata prin cumularea votului publicului ( realizata direct pe site prin intermediul unei aplicatii create pe baza contului de Facebook ) si votul juriului. Ponderea votului publicului este de 30%, iar a votului juriului este de 70%.

 

PARTENERI MEDIA : 4 Tuning.ro