E-Boda sprijina comunitatile locale aflate pe traseul Raliului Moldovei Moinesti 2016

 

Probele speciale ale Raliului Moldovei Moinesti, a cincea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop si care se va desfasura in perioada 01-02 iulie, vor traversa si in acest an un numar semnficativ de localitati din judetul Bacau. Pentru editia din acest an, organizatorii competitiei, alaturi de E-Boda, una dintre cele mai competitive companii din Romania in domeniul electronicelor si care a revolutionat piata DVD playerlor din tara noastra, au pregatit o surpriza placuta membrilor acestor comunitati.

 

E-Boda@RM2016

Astfel, reprezentantii ACS Rally Spirit, cu sprijinul E-Boda Romania, au oferit premii elevilor cu rezultate foarte bune la invatatura si care fac parte din localitatile in care Raliul Moldovei Moinesti ajunge in acest an. A fost o actiune care si-a propus sa premieze excelenta rezultatelor scolare si care sa motiveze astfel copiii. Campania nu se va incheia aici, urmand ca in viitor acestia sa fie sprijiniti de catre partenerii pe care ACS Rally Spirit, in calitate de organizator al Raliului Moldovei Moinesti, ii va convinge sa se alature acestei cauze.

 

 

Astfel, reprezentantii E-Boda, partenerul Raliului Moldovei Moinesti, au oferit tablete elevilor cu rezultate foarte bune la scoala dar fara o situatie materiala insemnata. Ca de obicei, in sprijinul acestei actiuni, s-au alaturat domnul Viorel Ilie – primarul municipiului Moinesti si domnul Ionică Câdă – primarul comunei Magiresti.

E-Boda@ RM2016

 

Raliului Moldovei Moinesti 2016 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Local Moinesti, Consiliului Local Magiresti si Consiliului Local Bacau.