Gergo Szabo si Karoly Borbely sunt lideri in Raliul Moldovei Moinesti cu 2 probe inainte de final

Desi a castigat o singura speciala din primele sase programate in a doua zi a Raliului Moldovei Moinesti, Gergo Szabo isi mentine pozitia de lider dupa primele doua bucle. Ocupantul pozitiei secunde la finalul primei zile a raliului, Edwin Keleti, s-a impus pe trei din cele sase probe desfasurate. Pilotul clujean a avut insa un parcurs mai slab la prima parcurgere a specialei Moinesti, astfel ca acesta isi mentine pozitia secunda in clasamentul general, insa ecartul sau fata de lider a crescut pana la 1:08.3 secunde.
 
 
Un parcurs constant a avut si pilotul Napoca Rally Academy, Florin Tincescu, cel care se clasa aseara pe locul al treilea in clasamentul general, cu un avans de aproape 15 secunde in fata colegului sau de echipa mai experimentat, Bogdan Marisca. Fostul campion national s-a impus pe specialele cu nr.12 si 13 si a reusit astfel sa reduca ecartul fata de podium la sub o secunda, astfel ca duelul celor doi colegi de echipa se anunta a fi unul interesant pentru ultimele doua probe de concurs ramase de desfasurat.
 
foto by: Rally Cow
foto by: Rally Cow
Dupa primele doua bucle ale zilei secunde din Raliul Moldovei Moinesti s-au inregistrat doar trei abandonuri, cauzate de iesiri usoare in decor, in urma carora doar automobilele de concurs au avut de suferit. Thomas Abraham si Csongor Szabo au declarat forfait pe prima proba a zilei, in timp ce juniorul Norbert Maior a fost silit sa abandoneze pe a doua speciala.
 
 
Adrian Raspopa este lider in continuare in clasamentul automobilelor cu 2 Roti Motrice, in timp ce Raul Badiu si Radu Necula si-au mentinut prima pozitie in clasamentele Cupei Dacia si Cupei Suzuki.
 
 
La ora 16:27 este programat startul pe speciala cu nr.14, Moinesti 3, in timp ce la ora 17:00 se va da startul pe Power Stage-ul raliului, Vermesti 3, proba care va fi transmisa in direct pe posturile de televiziune TVR3 si TVR Iasi, precum si pe siteul competitiei, www.raliul-moldovei.ro