Partener important pentru Raliul Moldovei Bacău

Pregătirile pentru Raliul Moldovei Bacău, etapa a patra înCampionatul Național de Raliuri Dunlop, FIA European Rally Trophy și FIA Balkan Trophy, au intrat în linie dreaptă, iar noutățile se țin lanț. Astfel, competiția care se va desfășura în  perioada 15-16 iunie 2018 pe probele de macadam din vecinătatea orașelor Bacău, Moinești și Comănești, precum și la Onești (Superspeciala) beneficiază în acest an de sprijinul uneia dintre cele mai mari și dinamice companii autohtone, Dedeman. Înființată în 1992 în urbea lui Bacovia, aceasta este liderul național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. Grupul mai deține fosta fabrică de mobilă Elbac și firma Dedeman Automobile, aceasta din urmă urmând să fie unul dintre motoarele principale ale raliului din punct de vedere organizatoric. De altfel, titulatura oficială a ediției din acest an a competiției este Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile. “Suntem încântați că beneficiem de sprijinul unei companii înființate în orașul reședință al județului nostru, care are peste 10.000 de angajați pe întreg teritoriul țării și reprezintă un reper al succesului în mediul de afaceri românești. Dedeman sprijină activ sportul românesc, fiind de notorietate faptul că este Partener Principal al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, dar și al celei mai bune jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep, și, iată, acum, ni se alătură în demersul de a organiza un raliu de referință în calendarul intern, dar și internațional”, a declarat Adrian Răspopa, organizatorul raliului.

 

Premii pentru concurenți

O altă veste importantă, de această data pentru concurenți, este faptul că partenerii organizatorului au decis să ofere premii special concurenților înscriși în competiție. Astfel, Data ERP va premia echipajul câștigător cu o suită de aplicații integrate de planificare a resurselor întreprinderilor care este bazată pe cea mai populară platformă de tip ERP. Nici participanții la Rally2 nu au fost uitați. Karcher, care se va ocupa și de modul în care vor arăta automobilele la întâlnirea cu publicul, dar și rețeaua de benzinării Helios au decis să premieze echipajele care vor lua startul în competiția amintită.

Promovare la nivel național

O altă veste important este continuarea parteneriatului cu EuropaFM inițiat la ediția trecută a raliului. Astfel, deja a demarat campania de promovare a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile pe întreg teritoriul țării. Zilnic, timp de trei săptămâni, spoturile difuzate de primul post de radio privat care are acoperire națională în FM, și care pe 26 mai a aniversat 18 ani de existență, vor promova competiția care pune punct final primei jumătăți a sezonului intern de raliuri.

 

Reamintim, Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile va beneficia și de 8 ore de transmisiuni live televizate. Continuă parteneriatul cu TVR, care a început încă de la prima ediție, iar Superspeciala de la Onești, din 15 iunie, urmează să beneficieze de o transmisiune realizată de către Telekom Sport și va putea fi vizionată simultan pe TVR3, TVR Iași și Telekom Sport. A doua zi, TVR Iași va transmite ambele treceri pe speciala Vermești, cea de-a doua constituind și Power Stage.

 

Partenerul principal al ediției din acest an este Consiliul Județean Bacău, în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria Zemeș.