Perioada inscrierilor pentru pentru Raliul Moldovei Moinesti 2016 a fost prelungita

Conform regulamentului particular al Raliul Moldovei Moinesti 2016, a cincea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop si a Campionatului National Rally 2 Dunlop, perioada inscrierilor urma sa se incheie, joi, 23.06.2016, la ora 20:00. Totusi, presedintele ACS Rally Spirit, Adrian Raspopa, organizatorul competitiei, a decis ca aceasta sa fie prelungita pana luni, 27.06.2016, la ora 20:00.

 

Totodata, in colaborare cu reprezentantii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, s-a decis ca taxa de inscriere pentru concurentii care vor lua startul la Raliul Moldovei Moinesti in Campionatul National Rally 2 Dunlop, vor fi scutiti de taxa de inscriere.

Afis Raliul Moldovei Moinesti 2016

Am decis sa sprijinim cat de mult se poate echipajele care isi doresc sa concureze in Campionatul National Rally 2 Dunlop, competitie aflata la primul sau sezon. Astfel, dupa ce ne-am consultat cu reprezentantii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, am hotarat sa eliminam taxa de inscriere pentru acestia. Bineinteles, ne-am tinut si promisiunea de a-i incuraja cu premii pe concurentii din Campionatul National Rally 2 Dunlop si cu sprijinul celor de la Karcher, primele trei echipaje ale acestei competitii vor primi cate un curatitor cu presiune.a declarat Adrian Raspopa, presedintele ACS Rally Spirit.

 

Startul festiv al Raliului Moldovei Moinesti 2016 va avea loc joi, 30 iunie, incepand cu ora 20:00, in centrul Bacaului, pe str. Nicolae Balcescu, locatie in care va fi amplasat si parcul de service inclusiv vineri, 1 iulie. A doua zi, caravana Campionatului National de Raliuri Dunlop se va muta in centrul Moinestiului, pe str. Tudor Vladimirescu.

 

Vineri, in prima zi a competitiei, sunt programate cinci probe speciale in jurul orasului Bacau, ultima dintre ele, superspeciala Speed Park urmand sa fie transmisa in direct, incepand cu ora 18:00, pe posturile de televiziune TVR3 si TVR Iasi.

 

Sambata, vor mai fi parcurse restul de zece probe speciale, ultima dintre ele, Vermesti, care debuteaza la ora 16:44, urmand sa conteze ca Power Stage, la finalul acesteia primele trei echipaje primind cate 3, respectiv 2 si 1 punct suplimentar in clasamentul general. In premiera, aproximativ a doua jumatate a acestei probe, va fi transmisa in direct pe posturile de televiziune TVR3 si TVR Iasi.

 

Raliului Moldovei Moinesti 2016 este organizat de ACS Rally Spirit in perioada 01-02 iulie, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Local Moinesti, Consiliului Local Magiresti, Consiliului Local Bacau si Consiliul Local Zemes.

 

Sponsorii principali ai competitiei sunt: Selgros, Audi si Skoda prin dealerii locali Cybernet si Auto Moto Invest.

 

Partenerii tehnici ai Raliului Moldovei Moinesti 2016 sunt Turbocar Serv, Albrau, Hotel Decebal, Karcher, Free Wheel, Arena Mall, E-Boda, Jidvei, JetXpert, in timp ce partenerii media sunt: TVR, Realitatea TV, EST Tv, Radio ZU, Desteptarea, Motorsportnews.ro, Autorally.ro, Motomad.ro si dicoveringtransilvanya.com