Alex Filip va continua si in 2010 campania “Race and help”

Va provoc la caritate!

De un an de zile eu si prietenul meu Bogdan ne-am alaturat unei cauze caritabile minunate care a inceput totul din Brasov, orasul in care incepem noi astazi, plini de speranta Campionatul National de Raliu. Este vorba de HOSPICE Casa Sperantei, fundatia care in 18 ani de zile a ingrijit peste 10 mii de copii si adulti care se lupta cu durerea. Copii si adulti care sufera de cancer, leucemie, distrofii neuro musculare si malformatii congenitale. Alaturi de acestia au fost ajutati sa faca fata unei perioade dificile din viata, peste 25 de mii de membrii ai familiilor lor.

Noi am vizitat HOSPICE Casa Sperantei in vara anului trecut. A fost o experienta uimitoare! Este un loc unde pluteste speranta si zambetul.

De un an de zile noi am dat startul unei campanii in sprijinul HOSPICE Casa Sperantei. Prin „Race and Help” am adus in 2009, pentru fundatie peste 2.000 de euro care au acoperit costurile de ingrijire la domiciliu pentru 10 pacienti, timp de o saptamana.

Daca tot pornim Campionatul National de Raliu, sa-l incepem cu dreptul. Sa ne implinim sperantele noastre si sa raspundem si sperantelor copiilor si adultilor de la HOSPICE.

Va provoc la caritate! Provoc fiecare echipaj din cele 41 inscrise la linia de start a Raliului Tara Barsei editia 2010, sa colecteze si sa doneze minimum 100 de RON.

Cu acesti bani putem ajuta copiii de la HOSPICE  sa se bucure in vara, timp de o saptamana de clubul de vacanta, pentru care fundatia nu dispune de fonduri in acest moment.

Sa invingem durerea este greu dar alaturi de tine e posibil!

Sa ne vedem cu bine la Finish! Va doresc mult succes si sanatate.

Cu drag,

Alex

Donatiile vor putea fi depuse vineri, 16 aprilie, 9:00- 12:30 in cutia de donatii de la biroul de verificari administrative (Hotel Aro Palace/parcul central).
Cutia de donatii poate fi gasita si duminica, 18 aprilie, 12:00- 14:00, la punctul de finish (Hotel Aro Palace/parcul central).

De asemenea donatii/sponsorizari se pot face in contul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei: RO14BPOS 0800 2606 441 ROL01. Se pot incheia contracte de sponsorizare in baza carora, conform legii sponsorizarii, se poate deduce din impozit suma sponsorizata.

Persoana de contact HOSPICE Casa Sperantei:
Laura Iosub, [email protected], 0728 130081.