DUNLOP Romanian Superbike 2010

Poate nu multi sunt cei care stiu ca Romania are un campionat de superbike, dar din pacate lipsa unui circuit in tara noastra isi spune din nou cuvantul, toate etapele campionatului desfasurandu-se in afara granitelor noastre. In sezonul 2010 campionatul este alcatuit din sase etape dupa cum urmeaza:

Etapa 1 Serres Grecia 16-18 aprilie

Etapa 2 Slovakiaring Slovacia 01-02 mai

Etapa 3 Hungaroring Ungaria 18-20 iunie

Etapa 4 Pannonia Ring Ungaria 31iulie – 01august   

Etapa 5  Slovakiaring Slovacia 03-05 septembrie

Etapa 6 Serres Grecia 08-10 octombrie

La fel cum si-a aratat sprijinul atat in CNR si CNVC, DUNLOP devenind pentru al patrulea an partener principal al competitiilor iata ca in acest an DUNLOP a hotarat ca este momentul ca implicarea sa sa se extinda in 2010 de la automobilism la cursele moto pe circuit, locul in care DUNLOP se simte cel mai bine. Astfel din acest an DUNLOP devine principalul sponsor al competitiei Romanian Superbike cu un contract semnat pana in 2012.   

Titulatura oficiala a campionatului va fi “Dunlop Romanian Superbike” confirmarea performantei Dunlop in cursele de profil urmand sa aduca un suflu nou acestei competitii a carei valoare si performanta sunt intr-un real progres.

Pentru prima etapa, care va avea loc in acest weekend s-a inregistrat un numar record de participanti din Romania, organizatorii anuntand cu trei saptamani inainte de inceperea etapei, ocuparea in totalitate a locurilor disponibile.

Mai multe informatii pe www.rosbk.ro

Multumim:  Izabella Ghiţă Senior PR Manager Grupul Doi

foto: rosbk.ro

httpv://www.youtube.com/watch?v=FbZT2nnNdFc&feature=player_embedded