Gergo Szabo castiga Raliul Aradului 2010

Asa cum se anunta, editia a doua a Raliului Aradului a fost una cu multe surprize . Prima si cea mai neplacuta o reprezinta abandonul lui Bogdan Marisca , al doilea consecutiv, desi la etapa de la Arad, Bogdan beneficia de un motor nou . Astfel , dupa abandonul lui Marisca  si coroborat cu victoria de azi , Gergo Szabo (Mitsubishi Lancer Evo9)  ia o optiune serioasa pentru un nou titlu de campion national . Podiumul a fost completat de catre Csaba Spitzmuller (Mitsubishi Lancer Evo9)  si Valentin Porcisteanu (Mitsubishi Lancer Evo9)  .

La grupa A , lupta dintre clujenii Vlad Cosma ( Citroen C2 R2 Max) si Edwin Keleti ( Renault Clio R3 ) a fost transata in favoarea primului, aflat la prima sa victorie din cariera la aceasta grupa .

Lupta finala pentru Grupa H s-a amanat pentru ultima etapa de la Iasi , Dorin Banciu reusind sa se impuna la Arad in fata lui Gunther Graef .

Victoria in cadrul Cupei Dacia i-a revenit deja campionului din acest an , Viorel Ivan , dupa ce principalii pretendenti Alexandru Mirea si Bogdan Nastase au abandonat.

Rezultate :

Ps 2

Ps 3

Ps 4

Ps 5

Ps 7

Ps 8

Ps 9

Ps 10

Ps 11

* Vom reveni cu clasamentele detaliate dupa ce acestea vor deveni oficiale .